söndag 12 april 2015

Bloggvärldens amöbor

Jag hade egentligen tänkt sätta upp ett inlägg med gåvorna från babyshowern nu men eftersom att det tydligen är så många bittra jävlar på min blogg som söker fel i allt så skiter jag i det för tillfället.

Jag förstår mig faktiskt inte på en del av er måste jag ärligt säga.. flera gånger i veckan är det nån som stör sig på nåt jag skriver om. Är jag verkligen så provocerande utan att veta om det själv!? Har ni så jäkligt tråkiga liv att ni inte hittar nåt annat att göra än att störa er på min blogg och det jag skriver? Skaffa en hobby för fan!

Dethär gäller aboslut inte alla mina läsare och de som kommenterar, konstruktiv kritik och tips tar jag gärna emot, men med vissa märker man nog att de bara inte kan glädjas för andra utan bara måste häva ur sig en massa bullshit, så ni som känner er träffade - ta åt er.

Som denhär kommentaren jag fick idag.. 


What the actual fuck!? Är du seriös?
Hur i helvete kan man vara en sån jävla dryg människa att man känner att man behöver kommentera sånt? Ni kan ju inte må speciellt psykiskt bra flera av er. Kan man inte bara glädjas åt att vi hade en trevlig kväll utan att behöva sitta o söka fel i allt!? 

Och ids nu inte bara komma med nåt bullshit om att "som bloggare måste du vara öppen yadayadayada" Vet ni va? NEWSFLASH: NEJ DE MÅSTE JAG INTE. Dethär är MIN blogg och duger det inte är det inte så jävla svårt att trycka på detdär lilla krysset uppe till höger. Har du svårt att hålla dig borta härifrån ändå så får du gärna skicka din ip adress åt mig då kan jag göra livet enklare för dig och blockera dig. 

Just DU som lägger tid på att kommentera dryga kommentarer är en sån som förstör bloggvärlden, hoppas du inser det din lilla ouppfostrade jävel!

40 kommentarer:

 1. Nog tog du i lite hårt :( Fattar varifrån ilskan kommer eftersom vissa skriver korkade saker :S men alla är tyvärr inte smarta eller rättare sagt kan text tolkas så olik. Negativitet är oxå något som hör till oss finskar tyvärr :( Super bra blogg du drar sådär annars :) Alltid lika roligt att läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag faktiskt inte. Korkade kommentarer kan jag ha överseende med men när folk riktigt specifikt ska klanka ner på vissa saker så har jag inget förstående för dem, faktiskt. "Har man inget snällt att säga så kan man lika bra vara tyst" lärde min mamma mig när jag var liten. Jag tycker heller inte att man har rätt att gömma sig bakom att negativitet skulle höra till oss finnar när man beter sig som vissa gör, det är helt enkelt bara en ursäkt som bittra fegisar tar till som inte kan glädjas med andra, enligt mig.

   Radera
 2. Haha...! Jag känner int dig...bara genom bloggen då :) Men jag har fått den uppfattningen av dig att du sku kuna ta en tatuering " my life, my choices, fuck you" :D Keep up the good work! Älskar ditt sätt att skriva!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha sånahär kommentarer är ju bäst! ;) Tack!

   Radera
 3. Måst säg att du e nog strong som orkar fortsätt att skriv fastän de kommer in så myki bittra och elaka kommentarer. Brukar själv tänk som så att oftast är det ju avundsjuka som ligger bakom. Nej va stolt över dig själv och glad över att du lever ett så bra och intressant liv som du gör och som folk uppenbarligen blir avundsjuk på. Önskar bara att folk istället sku se sig själv i spegeln och ta tag i sitt eget liv före man spyr galla över andra. Fortsätt som du gör och lycka till med er baby!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar nog ofta vad folk som kommenterar negativt månne har för bakomliggande problem som gör dem så bittra.. :/ Men som tur är ju inte alla kommentarer som kommer in otrevliga! :) Tack!

   Radera
 4. Man ska inte behöva ta emot sådant, vad vinner folk på att trycka ner andra. Jag förstår inte! Screw those idiots :) sluta aldrig skriva, diggar bloggen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Emellanåt har man ju nog lust att bara skita i alltihop, men när de också kommer in positiva kommentarer emellanåt så blir det ju roligt att blogga igen. :)

   Radera
 5. Jaa, hödu. Förstår mig int alls heller, verkar vara bara ett allmänt faktum att de med mer "extrema" åsikter ska hävd sig medan de flesta av dem med mer neutrala/stödjande åsikter är tysta, så det blir en snedvriden bild av dina läsare. Samma fenomen sker ju i politiken, tänk bara på de mer extrema sannfinländare. Låt dej int knäckas eller lägg din energi på den lilla procent läsare som int kan glädjas med dig, på andra sidan finns en hög som stödjer dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå precis! Jaa som tur vet ja ju att det är många som håller med mig, även om de kanske int alltid hörs så mycket av dem. :)

   Radera
 6. Alltså ja har läng undra vem he e som e så avundsjuk på dig att hen måst anmärk om allt du gör? Ha du kolla om he e sama person som återkommer hela tiden eller? Ja tycker din blogg e bra och på inga vis provocerande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På blogspot är de tyvärr jättesvårt att få fram vem som skickar kommentarer, de har mycke bättre system på t.ex. blogg.se där man kan se alla kommentarer från samma ip-adress uppradade.. men jag har bloggat så länge här o trivs så har int orkat byt portal.. :)

   Radera
  2. Ja tycker o de e såå trist att man int ser ip-adress på blogspot :( annars tycker ja de e den bästa portalen!

   Radera
  3. Gällande ip så är det kanske helt bra att det inte syns. För det fösta är det olagligt att spåra andras ip adresser och för det andra vet man inte om det är samma person för det flesta har ip adresser som byts varje timmer eller varje dag. Sen styr många ip via proxyn osv. Tror blogspot valt att inte hamna i problem på grund av detta och därför visar de inte dem.

   Radera
 7. Du är bästa bloggaren i svenskfinland! Ända bloggaren som har fötterna på jorden! Du får int "piss i huvu" och vågar skriva även om de dåliga dagarna! Du inreder inte hemmet i vitt som alla "wannabes" gör och du står för dina åsikter! Lugnt bästa bloggaren i svenskfinland! Fortsätt så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! :)

   Radera
  2. Hur märker man att en bloggare har piss i huvo? Varför är en bloggare en wannabe om hemmet är inrett i vitt?

   Radera
  3. Tror Julia syftar på såna bloggare som på nå sätt tror de är viktiga eller bättre för att de bloggar. De kanske har börjat som vanliga bloggare men inte kunnat hantera läsarmängden de får. Eller så syftar hon på domhär bloggar som lever ett "perfekt" liv. Allt i livet är dans på röda rosor..ush.. Dethär med att inreda hemmen i vitt har jag inte heller fattat :S kanske vissa tycker om att leva som i sjukhus eller nå. Fult och sterilt ser de ut oxå.. Konstigt nog är det vanligt hos många inredningsbloggare att "rekomendera" eller reklamera den typen av inredning :)

   Radera
  4. inte samma lena dock :P märkte inte att du hette samma sak :P

   Radera
  5. Så bra kommentar av "Julia"! Hon sa det jag tänkte på :) Varför inreder alla i vitt nuförtiden :P Det är som om alla hade samma hem :P Beth: du sko kuna skriv ett inlägg om saken :) Tror det finns en hel del delade åsikter om saken ;)

   Radera
  6. Alltså kanske man inreder i vitt för att det är modernt just nu....?? O va spelar de fö roll hur man vill inreda!! Knappast nån som tänker "jag är bloggare med många läsare och mycket bättre än andra, så nu inreder jag mitt hem i vitt" LOL wadapp me era konstiga kommentarer!!!

   Radera
  7. Ojdå! :) Vad konstigt tankesätt ni har :) Jag och min man har varit ilag sen vi var 13 respektive 16 år, och vi har alltid drömt om att bygga hus och inreda i övervägande vitt och sen ta in färger i huset beroende på årstid och högtider. Vi har ett, om jag får säga det själv, väldigt vackert och hemtrevligt hem. Ni som tror att ett hem som är inrett i vitt ser ut sjukhus har nog inte varit inne i många vita hem. Men ja, det förstås, om ni mobbar alla med vita hem så vill väl ingen som har ett sånt vara vän med er eller bjuda hem er :) Väx upp nu hörni, alla får inreda precis som de vill, tänk va härligt! :)

   Radera
  8. Ingen har förbjudit att inreda i vitt. Det finns bara många som tycker det ser sterilt och kallt ut :S Fattar att ni som inreder vitt tycker olik men låt oss andra tycka som vi vill!

   Radera
  9. Håller så med Julia :) Har sett många unga inreda hemmen i vitt och personligen gillar jag inte det så värst mycket. Alla får ha sitt hem hur dom vill med vit färg är enligt mej väldigt kall och ger en "negativ" känsla. Fint då de finns folk som tycker lika :)

   Radera
  10. Javisst, ni får tycka hur ni vill men förstår inte hur ni ens orkar ha en åsikt om det? Nåväl, kanske ni har lite att fundera på :) Mitt hem är inte alls negativt utan väldigt ljust och ger en väldigt positiv känsla! :) Jag känner många äldre som inreder i vitt också så det är inte bara unga, själv är jag 34 :)

   Radera
  11. Håller med Maja här :) fattar inte heller va det är för boom att inreda allt i vitt :S kanske folk tycker om vinter och kalla färger :P Själv väljer jag trädfärg som ger värme och myskänsla och sen går det att blanda en del färger på väggarna :) Se hur andra länder gör :) färger gör en glad :) Väggar och möbler behöver inte vara vita

   Radera
  12. Just so you know, det är inte ens modernt med vitt nu, så de som inreder i vitt nujust gör nog det bara för att de vill ha det så.

   Radera
  13. Ni som kommneterar negativt känns väldigt kalla och negativa, tur att ni har mörka hem så att ni får in lite "positivitet" i era liv (vilket ni tydligen tycker att mörka färger ger)

   Radera
  14. Vem har sagt att de har mörka hem? Färger ger inte automatiskt mörker i hemmet :S Ser nu inte något negativt med att säga att vitt är kallt och sterilt heller för det är det.. Fråga vilken konstnär, färgkunnig som helst. Man får väl ha åsikter om färger. Bara för någon inte tycker om vitt så är de inte negativa människor :S Alltid ska man komma med dumma kommentarer :S

   Radera
  15. Varför har ni åsikter om hur andra väljer att inreda sina hem? Jag har inrett mycket i vitt, förutom några undantag i vissa rum, och jag trivs superbra med det! Har allti drömt om ett ljus och vitt hem och nu har jag det, wohooo! Im so happy! Säger ni samma sak om ni kommer hem till någon som inrett i vitt "Du inreder ditt hem vitt, du är en wannabe!" "jasså så du tycker om att leva som i ett sjukhus eller nå. Fult och sterilt har du!" "Ditt hem ser ut som alla andras" "ditt hem ger en negativ känsla" Säger ni så eller är det för att ni sitter och är anonyma här som ni känner att ni kan klanka ner på nån annans stil på dethär sättet? Klart ni får tycka att vita hem inte är era favoriter, men varför denna våg av hat mot de som gillar det? :)

   Radera
 8. Du är en av mina favoriter :) läser alltid din blogg! Du vågar och skriver bra :) måste dock erkänna att en guilty pleasure är att läsa dina roliga kommentarer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah jaa det kan jag tänka mig, kommentarerna är väl nästan intressantare än inläggen allt som oftast. ;)

   Radera
 9. Sku vara så otroligt kul att se domhär personerna irl för att se va de är för "stolpskott" !

  SvaraRadera
 10. Hienoa kun uskallat rähistä vähän takaisin noille pelleille :) Jatka samaan malliin ja terkut Samille :)

  SvaraRadera
 11. Instämmer med "Karro" här :) När man ser att du har ett inlägg med typ 10-20 kommentarer, måst man typ först poppa popcorn före man öppnar kommentarsfältet ;)

  SvaraRadera
 12. Tycker att din blogg e hur bra som helst! Synd att vissa måst anmärka allt! Föstår int hu dom orkar lägg enegri på att enns böri skriv nå skit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej ja fattar int heller hu folk int har nåt bättre för sig än att kommentera en massa onödigt!

   Radera
 13. alltså hur ORK folk... påriktigt

  SvaraRadera
 14. Men alltså vah? Finns väl inget rätt eller fel på en lek :D

  SvaraRadera