fredag 3 april 2015

Back in the city

Överlevde natten även om den inte var den angenämaste natt jag upplevt. Speciellt inte när två okända bilar med en massa människor med ficklampor stannar på vägen utanför (som sagt, huset ligger verkligen mitt i skogen) och springer o tållar på i skogen kl 11 på kvällen.. Fick dock reda på idag att de letade efter en geocach så där var det mysteriet löst.
For o sov halv 2 och har nog inte sovit många timmar inatt, blir alltid förkyld när jag sover i dedär huset! Dessutom hör man ju alltid en massa konstiga ljud när man sover ensam i ett halvt okänt hus.. (huset är alltså inte min "hemgård" utan mamma o pappa byggde nytt för några år sen så jag har aldrig bott där)


Imorse kom syrran hem från nattskiftet och sen kom även hennes Jimmy dit, så jag hann få lite sällskap innan jag styrde kosan mot stan igen!


Nu har S o jag med gemensamma krafter (ok mest S faktiskt, de var hans tur) städat huset, och resten av dagen lär väl bli spenderad på soffan har jag på känn!

3 kommentarer: