onsdag 1 april 2015

Tack för denhär tiden

For in en sväng till jobbet idag med sjukintyget, ett par arbetströjor, nyckeln, lite godis och ett kort. Känns ju nästan lite sorgligt att man inte kommer jobba där nu på vem vet hur länge, åtminståne inte förrän sommaren/hösten 2016, och då vet man ju inte om man plötsligt kommit på att man ska prova på nån annan arbetsplats eller hur man tänker.

Jag har iallafall trivts jättebra med all personal och klienterna på HTC! 
Bästa boendet i stan om man frågar mig. :)


Ritade snabbt ihop ett kort imorse och satte dit ett citat som tanterna ofta brukar säga. ;)

6 kommentarer:

 1. Mitt i allt blir du "babyfactory" ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa å trycker ut ett barn i åre nu närmsta 10 åren. ;)

   Radera
 2. Var har du lärt dej att rita så bra? Arbiskurser eller skolan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. har alltid tyckt om teckning i skola o haft bra betyg i de men har aldrig gått nån kurs eller nåt på sidan om, så de e nog bara "naturlig" talang ele va man ska säga, heheh.

   Radera
  2. Säljer du teckningar? En idé för extra cash sko vara att rita och sälja bilder då du är på mammaledigt. Vissa mammor säljer ju t.ex. stickade converse på fb och andra syr mjukdelar till tripp trapp stolar. Du sko ju kuna rita barntavlor eller nå :) Man har så mycket ledigt tid i början när bebisen sover 20 timmar/dygn.

   Radera
  3. Flera har nog frågat men känner att jag bara vill ha det som hobby när lusten faller på istället för att vara "tvungen" att rita nåt som nån beställt.. :) Så för tillfället ritar jag när jag har lust o ger ibland bort åt vänner eller så. :)

   Radera