torsdag 19 mars 2015

Uteblivet preggo-glow

For direkt efter dagens (halva)skoldag till Sofias på kaffe med Carro o Lillisen! Ojoj va fint hem Fia har! Blir alltid så avundjuk o vill riva ut typ allt vi har i huset när jag kommer hem till människor som kan dethär med inredning.


OKEJ ingen bra idé att sätta en bild på mig bredvid Fia som har detdär äkta preggo-glow'et märker jag nu. The preggo-glow grej is not really working that well for me om vi säger så! Jag går mest omkring o känner mig småskabbig o ofräsch med 12 dubbelhakor typ, heheh. Ni ba "jaa du sir no faktiskt lite ut som en överkördin koddo!" heheheh - jaa, ja vejt! Nämen seriöst, jag är faktiskt i ett stadie just nu där jag känner mig skitful o hemsk 24/7. Tur att det snart är över! o man får gå omkring o känna sig übersnygg med en degig häng-mage iställe... heheh Men åtminståne har man ju en bebis då!

3 kommentarer:

  1. Ne hördu Bettis, du är jättefin du också, det tycker jag verkligen! 😊 tack för idag, det var trevligt!

    SvaraRadera
  2. Finns det nå myki vackrare än en 180 cm lång gravid kvinna!? :) Magen passar som "nenä päähän"! Ja tycker graviditeten klär dig perfekt :)

    SvaraRadera
  3. Du är otroligt vacker på bilden! Det bara lyser om dig! :) Tack för en bra blogg. Jag har två frågor ifall du har tid att svara: Vad tycker du om egentid efter att babyn blivit född? Viktigt/oviktigt? Spenderar du hellre tid med familjen än far på kaffe med vänner? Fråga 2: Hur ser du på gruvarbete? Är det något du kunde tänka dig? :)

    SvaraRadera