tisdag 10 mars 2015

Throw Back - Venedig

För 1½ år sen ungefär var jag i Italien en månad, bara för att prova på nåt nytt och se lite mer av världen. 
2 av dagarna spenderade jag i Venedig, en dag med ett lärargäng på båttur i Venedigs "skärgård" och en dag för mig själv när jag utforskade stan! Ett som är säkert är att jag nångång ska tillbaka till Venedig, blev helt kär i stan med alla trånga gator, gondoler och glaskonstverk!

Här, här och här är lite uppdatering från när jag var där.


1 kommentar:

  1. Oj va vackra bilder från Venedig. Minns då vi själv var dit i slute av 90-talet. Vi tog en rundresa och såg mycket av sevärdheterna! Men det bestående minnet blev trots allt Markuskyrkan! Otroligt vacker och man blev helt tagen av upplevelsen. Den enda minus med Venedig är att att det är väldigt smutsigt där.

    SvaraRadera