måndag 23 mars 2015

Skötväskedjungeln

I've got a problem, people!

Vi har ju nämligen inte köpt nån skötväska än! Och jag har ingen aning om vilken jag ska köpa heller! 
Är det nån som har tips på nån überbra som man inte får missa att ta en titt på!?
Vad behöver ens en skötväska? Hur många fack? Hur stor ska den va?

Mitt krav är typ att den ska vara svart eller mörk så den passar med vagnen, annars är jag ganska öppen för förslag. Här är nu några jag funderar på iallafall!

14 kommentarer:

 1. Vi har en ski hop, å den har vi vari jätte nökd me! Materialet e lätt att putsa av, samt att de e fuktavstötande ansåg jag som ett plus. Den har många fickor som föll mig i smaken, om man e en sån som gärna håller ordning i sin väska (extra kläder på ett ställe, blöjor här, mat/flaska där, servetter i en yttre ficka...) och man hittar lätt i alla fickor/ in i väskan. Den va helt klart prisvärd! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att ha många fack, alltså. :) Tack för tipset!

   Radera
 2. Vi hade en elodie details, inte jyst den du har på bilden men den ser lite liknande ut vid öppningen och jag måste säga jyst öppningen på våran var inte alls bra! Väskan i sig var jätte bra och rymlig men öppningen var så liten så det blev jätte svårt att se in i väskan. Så satsa på en med stor öppning är mitt tips!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De va bra att veta! Ska tänka på de! :)

   Radera
 3. Gesselein lugnt bäst :) stor öppning och många fickor. Den stöter bort allt smuts och är ännu till helt snygg. Ända minus att den finns endast i svart :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allra först tänkte ja faktiskt bara på Gesslein då vi ju har vagnen av samma märke, men sen börja ja ju hitta en massa andra snygga också.. :) Men de borde väl nog finnas i många färger då vagnarna finns i så många olika färger? Åtminstone i katalogen i butiken tyckt ja di hadd olika.. men iofs är ju int svart nåt problem för oss heller så. :)

   Radera
 4. Vi har den elodie details väskan du har på bild, dock annan färg, men den e vi nöjd med. Stor å rymlig med många fack så man kan hålla ordning i väskan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej. :) Vet du nån butik som säljer dem så man får känna o klämma eller beställde ni på nätet? :)

   Radera
  2. Nej, de vet jag inte, vi beställde via nätet :)

   Radera
 5. Vi har varit jättenöjda med vår Gessleinväska, många fack och ordentlig med utrymme så halva hemmet rymdes med om så behövdes ;) Nu har det dok gjort sitt hos oss så om du vill så får du köpa den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får gärna skicka bilder och prisförslag på mejlen om du vill. :)

   Radera
  2. Har skickat lite bilder nu :)

   Radera
 6. Jag skaffade aldrig någon egentlig skötväska. Tyckte det var onödigt att lägga pengarna på! Använde min vanliga svarta Longchamp och så sydde jag en påse som jag hade i varukorgen. Det funkade finfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ändå ingen väska hemma som jag kan använda istället, så skulle hur som helst vara tvungen att köpa ny, och då känns det som att jag lika bra kan köpa en som är utformad för att ha som skötväska där alla saker får plats o är organiserade. :) Men säkert kan man om man vill använda en vanlig väska som skötväska! :)

   Radera