onsdag 25 mars 2015

Musikspelare modell röd

Till allas kännedom kan jag berätta att jag bor tillsammans med en högtalar-nörd. Idag fick vi hem nyaste införvärvet.. Jag är måttligt nöjd kan jag väl erkänna. 
De är nämligen väldigt... röda.


Men jaa.. somliga saker har jag inget att säga till om, så det är väl nog mest bara att se nöjd ut.
He sku väl kuna vara värr.

Denna vackra onsdag har spenderats i Larsmo hos Pauliina och Vanessa med Carro, Lo och Janica, och ikväll var vi på nästsista föräldraförberedande kurstillfället som handlade om babyskötsel, men det mesta var nog egentligen sånt man hört tidigare. Mycket mer än det har väl inte dagen bestått av! Är det fint väder imorgon ska jag försöka ta mig ut på promenad, har inte promenerat så mycket på senaste då jag så ofta haft sammandragsliknande känsla i magen på senaste tiden.. Så vi får nu se hur det går.

12 kommentarer:

 1. Oh my!!! Hmmm...dom va röda :) Jag bor också med en högtalar fantast...måst ju nog erkänna att jag gillar ljudet och basson jag med ;) men högtalare e ju int riktigt nån inredningspryl i mitt tycke och smak! Men kan säga att efter 2 barn så lugnar det sig lite på den fronten, pappan börjar prioritera lite andra saker...åtminstone vid oss! ;)

  SvaraRadera
 2. Jag tror min bror och hans flickvän var på samma kurs, dom ska få baby i slutet av april :) såde fyi haha!

  SvaraRadera
 3. De va inga billiga högtalare om de faktist är Audio Pro Addon six active red? SHit va nice alltså!!! Åhhh! sko så vila vara kaveri med Sami!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just de är det, men de är tydligen inte riktigt så bra som han väntat sig iallafall.. (själv har jag ingen aning o hör ingen skillnad på nånting, heh)

   Radera
  2. Jag sku å vila va kaveri me sami :)))

   Radera
 4. Every guys wet dream! Har drömmt om domdär sååå länge! oj va de ser snygga ut på bilden, Tog leveransen länge?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 3-4 dagar tog leveransen. :)

   Radera
 5. Härligt!!! Ett litet tips åt Sami lägg en liten bit, lika stor som högtalarens undersida av acoustic foam. Finns billigt att köpas på biltema eller nätet. Med hjälp av det får han förbättrat ljudet en aning eftersom ljudvågorna slipper inte och rymma från bordsytan!

  SvaraRadera
 6. va lyckli du e som har en kar som satsar på musik och ljud! En av de viktigaste sakerna i livet är ju musiken! Mitt ex hatade när jag lyssna på musik hemma :( musik är ju det som håller oss vid liv och ger glädje till vardagen! Du ska känna dej väldigt lycklig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh jaa nog e de ju kul att kunna lyssna på musik men själv hör jag typ ingen skillnad om de spelas från telefon eller riktiga högtalare så känns lite overkill för mig att sätta många hundralappar på dem, speciellt då de int räcker med en upplaga heller utan det ska ju va skillda till datarummet, vardagsrummet o utomhus, tydligen.. ;) Men Sami håller med dig! ;)

   Radera
 7. Härligt med röda högisar :) Ger en fin färgklick i rummet :)

  SvaraRadera