tisdag 31 mars 2015

Mammalådan 2015

Fick ett sms i förmiddags om att ett paket fanns att hämtas upp från Siwa. Och visst fanns där..


+ ännu några saker som jag redan hann sätta undan, t.ex. en bok, amningsinlägg osv. Allt vad som fanns i
lådan står ju på Kela.fi's sida! 

Jag är väldigt nöjd över att jag fick 2015's låda, tycker färgerna passar mig (även om de ju inte är jag som ska ha dem på mig..) bättre än förra årets. Nyss var även mamma o pappa hit en sväng o beundrade lådans innehåll, nog har vi tur vi som bor här i Finland o får allt detta helt gratis!

6 kommentarer:

 1. Visst är det så att de börjar skicka ut 2015-lådan när 2014 är slut? ska börja lämna in mina papper så jag får min låda, men hade tänkt vänta så länge som möjligt för att få 2015. Men eftersom du fått 2015 borde ju jag också få den nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes så borde de vara. :) Ja skicka in ansökan på näte 11.3 så de tog ca 3 veckor innan ja fick hem den. :)

   Radera
 2. Grattis och roligt att du fick 2015 lådan :)

  SvaraRadera
 3. Yes, va bra att du fick 2015 lådan! Då vågar jag också beställa min nu också :) Har bara väntat på dehär inlägget från dej för att se vilken du fick :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yup bara att skicka in ansökan nu! :)

   Radera
 4. Oj va härligt me ugglor :)

  SvaraRadera