onsdag 18 mars 2015

Läsarfråga - Förlossning


Eh.. jaa.. kan ju hända att jag har fel i huvu men jag ser fram emot typ ALLT.
Det ska bli så spännande att uppleva hela förlossningen! Kan ibland känna att det är lite skrämmande att veta att om ca 2 månader kommer jag uppleva värsta smärtan jag nånsin varit med om, men på samma gång vet jag ju att så många andra kvinnor också gått igenom det och klarat det galant, så varför skulle det inte gå för mig?

Nån riktig nervositet inför förlossningen tycker jag inte att har kommit än, det kanske kommer sen när det väl börjar komma igång o det börjar hända nåt "på riktigt", men ännu är jag nog rätt lugn och tycker mest det ska bli häftigt och spännande att uppleva! Endast positiva känslor inför förlossningen i detta skede alltså. :)

Sen får man ju hålla i tankarna att man ju får ut nåt så otroligt bra av all dendär smärtan o eländet, man får ju faktiskt en helt egen bebis (ok hamnar väl att del lite med Sami..)! Emellanåt känns det ännu jätte overkligt att vi faktiskt kommer ha en bebis med oss om mindre än 3 månader fastän det skulle gå över tiden! Men jag längtar!

7 kommentarer:

 1. Nu ska jag berätta det "äkligaste" som händer.. När hela förlossningen och allt är klart och du får höra de sköna orden "du får fara och dusch nu om du vill" (å jå he e jätteskönt att hör he :P) nåja så har e gått 2-3 timmar sen förlossningen och den stora kula man hade till mage bara hänger (ordagrant hänger) ner. Varken huden eller muskler har hunnit dra ihop sig de minsta.. Men man kan trösta sig med att de är lika för alla :P och dagen efter är det mycket mycket bättre :) såndär roligt som ingen förvarnar om, plötsligt står man där i duschen med alla hormoner, tankar och känslor och en jävla-häng-mage då saknar man bebikulan sin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahha åh de hadd jag glömt! Nu fick jag iofs int stå men ja minns i förlossnningssalen efter kejsarsnittet (vi sovd alltså i förlsalen efter ks) så råka ja liksom se ner då när jag låg, oså SÅ JA MINA FÖTTER!! Helt ba : hej! Long time no see! Så lägger ja händerna på magen och FYFAN DEN KÄNSLAN!!! Ja tog bort di snabbt som fan o ba VEM SKA BAKA BULLA?? Magen känns skitäcklig o mjuk :S men men de går om o int tänker du på de sen då babyn e me dig igen, ja lovar.

   Radera
  2. Ja ha företsen filma magen hu den så ut några timmar efter ks, om du vill kom o förbered dig ;)

   Radera
  3. Oj, jaa Carro, he sku faktiskt va intressant att se så kanske chocken sen blir lite mindre! ;D

   Radera
 2. Jag har också video på min ölmage ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. höööhöhöhöhöö int var det ju som att jag bara HEJ NU SKA JA FILMA MIN MAGE. Nä de va ju i samband med förlossningen daaah

   Radera
 3. ""du får fara och dusch nu om du vill" (å jå he e jätteskönt att hör he :P) " nej, nej ! Efter min förlossning höll jag på frysa ihjäl. Frös seriöst så mycket att det nästan var värre än värkarna. Jag var nära att börja storgråta då barnmorskan sa att jag sku behöva fara å duscha 😃😉 (kan ju liksom va att det behövdes 😉)

  SvaraRadera