måndag 23 mars 2015

Instagram

Om nån råkat missa det så kan jag berätta att jag ju nog även har instagram! 
ok de kanske int som att jag sku vara jätteaktiv där men ska försöka skärpa mig.
Vassågoo o följ nubara!8 kommentarer:

 1. Oj va har hänt med telefonen? Då den spruckit? tips: på ebay får man ny skärm för 5 eruo och sen finns det youtubevideor på hur man kan byta den själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo den föll från nattduksbordet ett par månader efter att ja köpte den, men har aldrig kommit mig för att reparera den då ja int tycker de stör så mycke. :) o nu e den dessutom så gammal o slö så borde nog köpa ny helt o hållet men tycker int att ja vill prioritera de just nu.. :)

   Radera
  2. Jonas, i totally agree! Vad har hänt med skärmen? :)

   Radera
  3. Jag svara ju redan vad som hänt med skärmen..? Nåt problem ang. det?

   Radera
 2. Säkert vill de bara att du är försiktig. Själv fick jag glas i fingre av ett spruckit skärm. Glaset är så tunnt att de kan gå ganska djupt. Därför brukar man rekomendera att fixa dem så fort som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har som sagt varit sprucken i flera år redan så orkar int byta de mer då hela telefonen ger upp när som helst. :)

   Radera
 3. Va ha hänt med din skärm Bettis?!?!? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa tä hadd du na ti fundeer på!

   Radera