söndag 8 mars 2015

I'm back, Bitches!

Ni ba: Ehh.. bloggpaus? Du va borta typ en dag.
Jag: Heheheh ja, he skeit se. Tydligen hadd ja int så många viktigare saker att lägga tiden på ändå. *nolife*


Nä, men jag har funderat lite fram och tillbaka och konstaterat att jag ju gillar att blogga, och speciellt att sen ha ett arkiv att kunna titta tillbaka i, så varför ska jag inte göra det då? För att några okända människor (ja, jag kallar er okända för jag vet ju faktiskt inte vem ni är, ni som kommenterat under anonym) inte kan uppföra sig? 

Men nu har jag iallfall bestämt att vill man kommentera och få sin kommentar godkänd men inte har nåt google-konto att logga in på så VÄLJER MAN NAMN/WEBBADDRESS ALTERNATIVET OCH SKRIVER ANTINGEN ETT NAMN/ALIAS ELLER SÅ GODKÄNNER JAG INTE KOMMENTAREN. Och tycker jag att det är en konstig/otrevlig kommentar fastän den har en signatur så kommer jag inte godkänna den ändå heller. 
Så det får ni helt enkelt lära er att leva med.
(edit: bara för att förtydliga; alltså inte ens fast det är trevliga kommentarer godkänner jag dem om de är anonyma, det kom redan in en sån heheh..)

Jag vill ju att folk ska kunna diskutera och säga sina åsikter i kommentarsfältet, och bara man gör det på ett sakligt sätt så är det helt okej. Nån hade ju skrivit att hen inte vill få en massa skit på fb sen för att hen har kommenterat med namn och kanske tycker olika än andra, och det kan åtminståne jag försäkra er om att jag aldrig skulle utsätta nån för, börja tracka dem på fb, alltså, eller börja ställa dem mot väggen IRL fastän jag skulle veta vem de är.. gör nån ens sånt? Alltså jag är ju nog egentligen en trevlig person även om jag kan va lite hetlevrad o frispråkig ibland! ;) Dessutom räcker det nog med ett namn eller smeknamn och inte alla namn och hela släktträdet - men det vore ju kul att veta lite om personen man pratar med ändå, speciellt om det ofta är samma personer som kommenterar, så känns det inte så opersonligt och smått creepy.
Om ni inte har märkt det så är jag nog faktiskt en ganska accepterande person som nog kan vara vän med människor som inte tycker likadant som jag, int är det som att alla mina kompisar tycker likadant som jag hela tiden.
Men såklart rinner bägaren ibland över för mig också, speciellt om jag får intrycket av att nån bara är ute efter att driva med mig.

Så nu tycker jag vi börjar om och försöker hålla en trevlig stämning här på bloggen, OK!?

..och är det nån som inte kan hålla sig till det så får man gärna glömma bort min bloggadress. Såna läsare behöver jag inte o kommer knappast sakna.


15 kommentarer:

 1. Emma Leena Miljung8 mars 2015 23:10

  HELL YEAH!!! Favoritbloggen is back on track!! Saknat dej fast det endast var några dagar! Bra val att inte ta med anonyma!! Di kanske var roliga att läsa men jag förstår ditt val :)

  SvaraRadera
 2. Kajsa a.k.a. Cajsu8 mars 2015 23:12

  Roligt att du är tillbaka! Du har den bästa bloggen i svenskfinland! Får man fråga varifrån sista klippet är? (den med tomten)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kom nog bara upp på bilder tror ja när jag googlade "peace out bitches" heheh :)

   Radera
 3. Bästa, roligaste och mest intressanta bloggare är tillbaka! Han ju bli ledsen då du stack :( Tack för att du stanna här :) Läser varje morgon dina inlägg med morgonkaffet :) Måste säga att kommentarerna varit helt otroligt roliga men förstår att du inte orkar med dem nå mera

  SvaraRadera
 4. Jaaa så bra :D *klappklapp*

  SvaraRadera
 5. Jaa man kan ju no funder va he e fö folk bakom sånde kommentare! Men va roligt att du e tibaka, gillar bloggen ^^ (du känner int me men ja minns att du va vi folkhälsan förra våre tå ja hadd praktik tä så vi hadd na skifte ilag :) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Oj va kul att du berätta de, annars sku ja int ha haft en aning om att vi träffats! ;)

   Radera
 6. Jiihaa!! Visst att du sku koma tibaka och bra så :) Du känner int mig heller...har följt din blogg en tid och blev "fast" direkt! :) Du skriver på ett sätt som jag gillar och verkar ti ha samma slag av humor ;)

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅH! va skönt då du är tillbaka! Blev rikti orolig om de hade hänt nå värre då du sluta blogga *torkar av pannan*

  SvaraRadera
 8. Kiva kun olet takaisin!!

  SvaraRadera
 9. Saga/moderkakan9 mars 2015 14:51

  Nog bra att du ändra med kommentarerna, men jätteroligt att du fortsätter blogg, så roligt att följ me vi pratas ju int varinda dag

  SvaraRadera
 10. Maya och Erik9 mars 2015 15:08

  Du känner inte oss för vi är från Åbo. Hitta din blogg för nå veckor sen :) Blev fast direkt! Vi satt ner oss förra fredag och läste genom exakt alla inlägg du har på bloggen! Du är en sån härlig och äkta person! Roligt att följa med hur ditt liv ändrats under åren! Bästa bloggaren 2015!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah, dit längre bak är ju bloggen skittråkig så creds ti er om ni ha orka läsa igenom den. :DD

   Radera