fredag 27 mars 2015

Härligt

Har haft 2 dagar nu med helt pissigt humör o feelis, får bara hoppas denhär dan blir bättre. Hittar inte nån bra sovställning o det tar sjukt i hela kroppen när man ska försöka svänga på sig. Känner mig smidig som en valross som har alla ben i kroppen brutna. Och det trycker och spänner här o där hela tiden + ryggvärk på det förstås.

Och nåt som verkligen får det att rysa i hela kroppen när jag hör är

Vänt bara, he blir no värr än! *smile*

Då skulle jag bara vilja ropa att FÖR SAATAN DIN JÄVEL HALD KÄFTA O LÅTA ME KLAGA ÖVER HU HE KÄNNS NU!!!

Så att sån feelis här i huset.

21 kommentarer:

 1. Eller: "ja, men det hör ju till!" när man klagar över nått. Man ba DET HJÄLPER INT ATT DU SÄGER SÅ!
  Hoppas du får en bättre dag idag :)

  SvaraRadera
 2. De e ju eget val att bli gravid :P Man bord int klaga då man vet konsekvenserna och tyvärr blir de mycket värre ännu :) men sen då allt är över så skrattar du bara och minns de goda stunderna :) Finns ju inget som är bättre än att lida lite för det finaste i världen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tycker nog man får klaga hu jävla mycke man vill.

   Radera
  2. ööh okej.... man kan ALDRIG veta "konsekvenserna" då man blir gravid för alla har olika graviditeter! vissa har int alls sjukt eller jobbigt medans andra mår så jävla piss!! så JA man får klaga även om de SJÄLVORSAKAT................

   Radera
  3. carr got sia27 mars 2015 14:09

   nog klagar de som har lungcancer också ÄVEN fast det är själorsakat med tobak. men du kanske tycker att de inte heller ska få klaga?

   Radera
  4. så kommer din försvarsarmé Carro o Janica. ALLTID REDO

   Radera
  5. Ja tänk vilken tur. :)

   Radera
  6. Vem vinner på det att du klagar? ingen! Alla bara blir sura då du klagar? Tror nog du varit med om värre saker än lite graviditetsproblem? Det är bara så lätt i Finland att klaga på allt! Fundera på det du!

   Radera
  7. Kanske jag mår lite bättre om jag får ut mina känslor, funderat på det? Dåger int e är du mycket välkommen att lämna bloggen. :) Thank you and goodbye.

   Radera
  8. HAHA vem vinner på att hon går runt och förklarar hur jävla nice det är att vara gravid? Vem vinner på att du kommenterar här? Vem vinner på att jag talar om vädret? INTE EN JÄVEL. Man får säga precis vad man vill här i Finland. Om jag har sjukt, får jag inte klaga om det åt min familj då? Neee men di kan bli på dåligt humör BUHUUU. Jaha? Är det inte det man har en familj för? För att få stöd och uppmuntran? När man är gravid förändras i stort sätt hela ens kropp, tankesätt, hormonnivå.. Allt. Man HAR som kvinna rätt att yttra sig om sitt tillstånd, vare sig det är bra eller dåligt! Javisst väljer man att bli gravid och gå igenom gravditeten för att man vill bilda familj, men int fan måst man gå och uthärda en hel jävla TUFF graviditet och bara låtsas se glad och nöjd ut!! Gissar att du inte varit gravid! Och OM du varit det så tycker jag synd om dej om du kände inom dig att du inte alls får yttra en dålig sak om ditt tillstånd! Fy va full av ilska/irritation/ledsenhet osv du måste vara isf! ELLER så var du en av de som hade en underbar graviditet som du bara gled lyckligt igenom! If förstår jag att du kunde kommentera som du gjorde......... H// En som spydd hela graviditeten UTAN ett leénde på läpparna 24/7!

   Radera
  9. Jag skulle inte vila hamna i gräl med carro :P Hon vrider säkert nacken av alla som säger emot henne :) blev nästan lite rädd just fast inte dedär var riktat mot mej :P

   Radera
  10. Jeppse gör jag så du ska no int hamna i gräl med mig!

   Radera
  11. Joo man ska akta sig för Carro! Hon har en gång skärd av min lilltå för att hon blev sur på mig :))

   Radera
 3. Naturligtvis får man klaga, men då bör man acceptera att få mothugg oxå, så är det ju i livets alla situationer, men hoppas du mår bättre idag ♥

  SvaraRadera
 4. Det blir nog bra hjärtat! Minns själv hur dålig rygg jag hade när jag väntade tvillingar.. Fick sitta nästan hela sista månaden i min graviditets fåtölj då ryggen höll inte. Det är något vi "långa" kvinnor får leva med. Minns hur trött Harri var mitt gnällande. Sen då barnet kommer så kommer också lyckan :) Du har ju inte länge kvar :)

  SvaraRadera
 5. Klaga på!! He ryms nog...din blogg...ditt val och dina klagomål!! :) mang gang hjälper de att få skriva av sig! Hoppas på en bättre dag imoron :)

  SvaraRadera
 6. Fyfan va ja blir arg åv att sii dina kommentarer jär.. HE KLART DO FÅR KLAG! He e pain in the ass att va gravid ibland (ofta för mang) å vaför ska najn ens måst accepter att få mothugg ifall man klagar? Vaför ska NAJN måst ha na skit ti kom med tå man uppenbarligen redan e nere?

  Nä fyfan! Mänskligheten.... suck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öööh va? alla får ju ha åsikter eller?

   Radera
  2. Ööööh lina, verka ju int så i din tidigare kommentar då du int ens tyckt att Elisabeth får ha den åsikten att det är jobbigt att vara gravid just nu, i hennes egen blogg dessutom? Fundera på det du!

   Radera
  3. Jamen precis Lina! Alla får ha åsikter, och det betyder att jag får ha den åsikten att jag stör mig så in i helvete på din åsikt. Va e dehär fö jävla samlingsplats för bitterfittor?! STICK om ni bara stör edar på va som skrivs jär!

   Radera
 7. Men alltså hjälp hörni. Vuxna människor!

  SvaraRadera