söndag 1 mars 2015

Ett livstecken

Här har det ekat tomt en stund nu! Här går ni in o blir helt vana med att jag ska va ledig, ha tråkigt o spamma sönder bloggen med flera inlägg per dag o sen plötsligt är jag borta!? Ok lugn ner dig Beth, nobody even noticed. OKEJTÅ.

Anledningen till bloggstilleståndet är nog faktiskt så enkel som att jag jobbat. Kvällsskifte igår och morisskifte idag. Och så dedikerad bloggerska att jag skulle börjat knäppa på datorn efter kl. 22 igårkväll när jag kom hem o visste att jag skulle till jobbet igen kl. 7 imorse är jag inte. Ett par avsnitt New Girl och sen sängen lockade mer.

Nu är jag dessutom bara hemma på en snabbvisit. Ska hoppa i duschen och sen hoppar jag i bilen igen och åker till Bennäs för att umgås lite med Anna och Madde! Vi blev kompisar när vi bodde på internat och gick på samma frissaklass i Vasa 2007 - 2010! Dock jobbar ingen av oss som frissa mer idag.. det är nog ett jobb som låter roligare än det är, iaf enligt mig!

Jag och Madde före en middag med frissaklassen -09


Jag, Anna, Ida-Maria, Madde 


3 kommentarer:

 1. Tänk att he e 8 år sedan vi börja på frissa.. Vi byri vaar gambäl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Men ja tänk slut ti fyll efter 24 ja, he får va fäädit tå. :)

   Radera
 2. De va nog roliga tider :)

  SvaraRadera