torsdag 12 mars 2015

En solig torsdag i mars

Sami hade tagit en pekkanen-dag från jobbet idag så vi kunde spendera lite tid tillsammans då han åker till Iso-Syöte över helgen med några kompisar för att ränna snowboard, så vi började dagen med lunch på Asian Garden! Jag är väl inte överförtjust i asiatisk mat men S storgillar de så jaa.. vad gör man inte för kärleken..!?

Åtminståne fick jag välja efterrätt efter att vi traskat i ett par butiker.. valet föll på frozen yoghurt från nya stället Slurps!


Kom sen hem o låg i matkoma på soffan en stund tills jag åkte till Carros o godkände ett klipp ur morgondagens poddavsnitt! DON'T MISS IT säger jag bara! Varning för väldigt underhållande poddavsnitt! De har ju redan avslöjat på sin instagram tvabloggareenpodd att det bland annat kommer handla lite om konstiga kommentarer på bloggar och denna blogg har ju varit samlingspunkt för dem en stund så att.. heheheh. Kom ihåg att lyssna, avsnittet hittas på Carros och Janinas bloggar, och på Sevendays.fi! Jag kommer troligtvis inte hinna lyssna på hela avsnittet förrän på eftermiddan då jag slutar jobbet 7 imorgon morn, ska sen bara hem o sova ett par timmar o sen till stan på lunch med några ur mamas!-gänget halv 12!

Sen for jag bara hem efter resten av la familia, a.k.a. Sami o Pendi, o styrde kosan mot mammas och pappas hus i Larsmoskogen på en kaffekopp.


Det var den dan! Very very interesting, yes indeed.. not. 
Nu ska jag försöka sova ett par timmar så jag orkar vaka hela natten.

6 kommentarer:

 1. Har dem intevjuvat dig om konstiga kommentarer? Du sku nog verkligen ha passa för de iaf för här i bloggen har de ju varit både de ena o de andra konstiga på senaste tiden!! :) kan du lägga upp den här imoron så jag säkert inte missar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ids inte avslöja för mycket men snacket får de nog sköta själva. ;) Kan länka igen imorgon så du inte glömmer! :)

   Radera
 2. Tänker du söka till sevendays nu då di söker nya bloggare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt mejlat dem så får vänta o se om man blir vald nu bara..! Dock ville de ju gärna ha typ manliga modebloggare o sånt som kanske inte riktigt är min genre så jag har inte allt för höga förhoppningar.. :)

   Radera
 3. Icke bloggaren13 mars 2015 00:02

  Jag skulle vilja blogga på sevendays men jag har ingen blogg och har aldrig bloggat. Känns som att man måste vara veteran för att börja där :) du sku passa bra hursomhelst :) då skulle två av mina favoritbloggar vara där, din och Carros. Lycka till ps. Ska lyssna imorgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har ju nog skrivit på Sevendays sida att man inte behöver ha bloggat tidigare, så skicka iväg ett mejl bara på vad du tänkt din blogg sku handla om o vänta o se om de nappar.. :) De värsta som kan hända är ju att man får ett nej, o de e ju int hela världen! :)

   Radera