tisdag 24 mars 2015

Domen från rådgivningen


Sjukskrivningen kommer troligtvis fortsätta tills mammaledigheten börjar, varken rdg tanten eller jag har nå stora förhoppningar om att ryggen skulle klara det bättre än den gjort nu fastän jag vilar 2 veckor, blir ju bara tyngre framtill hela tiden och det kommer ju inte ändra förrän bebisen är ute, så hon skulle tala med läkaren nästa vecka o se om hen förlänger ledigheten utan kontroll eller om jag ska på kontroll då igen.

Jag känner mycket rörelser varje dag, och de syns även på utsidan tydligt, emellanåt mer och emellanåt mindre. Känns som att bebisen de senaste dagarna börjat sparka mycket hårdare och långt mot höger sida, nästan i midjan. Blivit svårare att hitta bekväm sovställning på natten.

Jag blir andfådd o genomslut i kroppen av ingenting. Konstaterade ikväll efter preggosimmet att det är slut på bastubadande fr.o.m nu. Både i slutet på förra veckan när jag bastat här hemma var jag helt utslagen o hade tungt att andas efteråt och ikväll var det riktigt hemskt. Kändes som att jag ville spy nästan och det kändes riktigt obehagligt i bilen påväg hem och ännu när jag var hemma. Nästan så att jag var svimfärdig o inte fick nåt syre. Säkert pga den tunga luften i bastun antar jag? Säkert inverkar järnbristen också en del..


Bilden fotad av Carro igår,  föreställande mig och Janica. Om int ni siir he.

5 kommentarer:

 1. jätte fin bild! jag började också må illa efter bastun, då jag var preggo, om jag inte drack en massa vatten under hela tiden jag bastade, hade super lätt för att få vätskebrist som gravid och det blir ju inte bättre av att man svettas i bastun ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också hade alltid med vatten i bastun :) både när jag var gravid och sålänge jag helammade.

   Radera
 2. Oj vem hon till vänster? Jätte lång jämfört med dej :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah de e ju jag som är till vänster och Janica till höger! :D Jag är ju faktiskt 182cm lång. ;)

   Radera