söndag 29 mars 2015

Det sista inför babyn

Sitter och surfar runt o letar inredning till babyrummet, skulle vilja börja få det klart nångång! Känns bara lite svårt att veta hur jag ska inreda det sista då ju sängen ännu ska flyttas till vårt rum o nåt annat, tex. en fåtölj gärna skulle få flytta in där istället, men modell o färg på den är ju ännu oklart.
Superbråttom är det ju inte än, men ändå, exakt 2 månader idag tills bf, så det närmar nog sig med stormsteg! Känns ju som att jag nyss var i vecka 13, och nu är jag i vecka 31!


Tror det blir en sväng till Kkla nån av de inkommande dagarna o sen bara S har passligt ska vi nog fara till Vasa en sväng innan bebin kommer också, så ska vi väl hoppas att det sista blir inhandlat nångång. 
Väntar även på mammalådan kanske denhär inkommande eller nästa vecka (fick brev i måndags att den kommer inom ca 2 veckor så hoppas att den kommer snart!)! Hoppas på 2015's låda men blir väl inte superförvånad som jag får den gamla. 

8 kommentarer:

 1. Ska bli spännand ti si allt som är i lådo! I arbejti används åkpåsa jag fick i tiin lådo nästan varinda dag ännu :-)

  SvaraRadera
 2. Tror nog du får 2015 lådan! :)

  SvaraRadera
 3. De första 2015 års mammalådor skickades iväg förra tisdagen så du bord få den :)

  SvaraRadera
 4. Star på Kelas sida att från å me Mars 2015 byrja di del ut årets mammalådor så vi borde ju få den då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen ja sku sej att en kompis nog fick 2014's låda i mars ännu så därför e ja lite fundersam.. Men de va no redan ett par veckor sen så kanske hon fick nå av de sista.. :)

   Radera
  2. ja he kan ju vara att he var na åv di sista :)

   Radera