fredag 27 mars 2015

Det kunde ju bara bli bättre, och det blev det

Började dagen med att göra ett försök att städa stugan men fick ge upp när ryggen inte gillade läget. For sen  efter en tupplur på en kanelbulle till Skorpan med syrran o resten av dagen efter det har spenderats hos Carro o Lo. Vi bestämde oss dessutom för att unna oss lite Korv Görans mat sådär fredagkvällen till ära så dagen blev helt okej sist o slutligen!

Och nu är det såå skönt att ha helgen framför sig och veta att S är ledig så jag får ha honom hemma, jobbigt när han haft kvällsskifte hela veckan. Skittråkigt att va ledig ensam.

bild från Kreta i somrasJaa alltså angående klagoinlägget tidigare idag så kan jag ju berätta att jag ju nog tycker att man får ha sina åsikter om saker och ting, men man behöver inte komma o försöka bestämma om vad jag ska o inte ska skriva om i min egna blogg.
T.ex. kan nån tycka att det är onödigt att klaga - fine, tyck det då. Men i min blogg tar jag nog mig rätten att klaga om jag vill det. 
Gillas det inte så är det inget lästvång på denna blogg.
Jag tänker inte låtsas som att allt känns som rosa fluffelifluff o gosiga kramar 24/7 om det inte är så, så då är det nog bara att take it or leave it.

2 kommentarer:

  1. Oj va fina ögon ni båda har! Ska bli så kul att se hur babyns ögon börjar se ut, ett som är säkert är ju att de kommer vara väldigt vackra iaf! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa ska bli spännande att se om de blir Samis blåa eller mina gröna, eller nåt annat. :)

      Radera