tisdag 31 mars 2015

Dagens läkarkontroll

Fick ett samtal från rådgivningen i förmiddags om att det skulle finnas en tid för läkarkontroll idag för att få förlängt sjukintyget, dethär jag har nu går ut redan på torsdag och läkaren som skrev ut det var tydligen sjuk nu så behövde på kontroll igen för att en annan läkare skulle kunna förlänga det. 

For först på Mary Kay party till Carros ett par timmar, och sen for jag på kontrollen, vilket jag faktiskt i efterhand var glad för fastän jag tyckte det kändes onödigt först, denhär läkaren kändes mycket mera brydd o som att hon faktiskt var intresserad av mina krämpor, heheh. Hon ville även göra en inre undersökning (mest action man fått på en stund.. heheheheh nånä) då nån sån ännu inte blivit gjord sålänge jag varit gravid, så det blev fixat då medsamma. Och hon kunde då konstatera att babyns huvud ligger väldigt lågt och jag knappt har nån livmoderhals kvar! Det behöver väl dock inte betyda att förlossningen kommer komma igång tidigare än väntat vad jag förstod men fick order om att direkt ta kontakt med rdg/bb om jag får sammandragningar som gör ont, isf ska jag väl på ett extra ultra så de får se att allt är okej.

Sjukledigt fram tills mammaledigheten börjar fick jag också, och order om att inte lyfta nåt tungt eller gå nå jättelånga promenader.


Senare ikväll kommer det troligtvis upp ett inlägg om vad som kom på posten idag (yaaay!), men nu ska jag först äta tacopaj.

5 kommentarer:

 1. Vi bruka förr i tiden säg att mycket sex får förlossningen igång :) och vem vet med lite tur får ni en babys några veckor i förväg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, riktigt ännu behöver bebisen helst int kom ut, men hoppas ja int behöver gå över tiden iallafall. :)

   Radera
 2. Spännande :) Hoppas babyn ändå hålls inne tills det är dags! Sex är ett bra tips, vi älskade mycket på slutet, flera gånger per dag.

  SvaraRadera
 3. Haha.. bara så du vet så är inte Rigmor som kommenterade där uppe samma person som jag :) Lite synd då flera har samma namn så kanske bloggaren blandar eller tror det är samma person. Har kommenterat några gånger tidigare i dina inlägg. Saga borde minnas mej från ungdomen :) Hälsa henne och lycka till med resten av graviditeten :) Kom ihåg att dricka mycket och vila så mycket du kan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh okej! :) Nej de e inte lätt att veta skillnad när flera har samma namn. :)

   Radera