fredag 13 mars 2015

Anonyma jävlar

Jag ligger förhoppningsvis och sover skönt i min säng just nu, men om ni inte har nåt annat att fördriva tiden med kan ni ju passa på att lyssna på nyaste avsnittet av Två bloggare - En podd! Dagens avsnitt har ett sånt fint namn som Anonyma jävlar, hehe! ;) 
NEJ jag har inte blivit sponsrad/mutad/torterad för att göra en massa reklam för dem.. men sku ju int tacka nej till sånt heller.. förutom de sista då.
Som sagt har jag inte lyssnat på hela avsnittet än (så det kan hända att det är helt skit hehehe), men åtminståne kommer några av era fina kommentarer nämnas. Och den delen var åtminståne kul! Säkert fortsätter de på samma bana, de andra avsnitten har ju varit underhållande va sko int dehäär dåga tå å! Är det nån som tar på näsan av vad de säger så får man skylla sig själv för att man kommenterat konstigt. :)

9 kommentarer:

 1. Lite konstigt att du fått rätten att bestämma vad som är konstigt. Har du fundera att vissa saker kanske man bara missförstår eftersom alla inte har kunskapen att uttrycka sig tillräckligt bra? Nåjaa.. alla med sitt.. Får ju fundera om man vågar kommentara mera på dina inlägg då vissa direkt kritiserar för att man har en åsikt.. Annars så var podden helt intressant :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eva - Alltså de va nog inte bara Elisabeth som tyckte att vissa av kommentarerna var konstiga, flera av mina kompisar sa nog åt mig också typ att "vitsi va syrro din har fått in konstiga kommentarer på sin blogg!" o.s.v och visst har vissa svårt att formulera sig i bland, det har jag själv också men vissa saker som kom in här av anonyma var nog konstiga saker hur man än sku formulera de, de va mest som att nån försöka driva med henne. Så jag kan nog prata för Beth här och säga att int behöver du eller någon annan vara rädd att kommentera något så länge ni inte är ute för att driva me henne! :)

   Radera
  2. T.ex. jag var en av dem som trodde att bloggträffen var på riktig och kommenterade under anonym som jag oftast gör för att inte behöva lägga ut namnet. Det ända jag fick var massa kritik. Okey, det fanns också andra anonyma som hade lite konstiga åsikter om träffen vilket kanske gjorde att Beth trodde alla var samma person eller nå. Hur som helst fatta jag inte att någon drev med beth och trodde träffen var på riktigt. Känns lite surt att podden handlade just om detta :( skäms lite att jag faktist gick och kommentera seriöst och nu gör de det hela till en skämt :(

   Radera
  3. De förstår ja att du tycker är jobbigt, men int behöv du skämmas fö dedär nu! :) Själv kommenterade ja ju under den där tråden men de va nog helt ironiskt som jag trodde att alla skulle förstå, kanske gjorde att folk blev mer på när di trodde att jag var seriös också så kanske de int va så smart. Allt var nog bara ett missförstånd och de va knappast nåns mening att såra nån annan så kanske vi kan glöm dedär nu. :)

   Radera
  4. Jag har rätt till min egen åsikt och jag tyckte en hel del av kommentarerna jag fick in var konstiga - inte alla, men merparten av dem, och när man då som du säger inte vet om det är samma person som sitter o skriver alla/flera kommentarer eller om alla är av olika så drar man lätt alla över samma kam. Och som syrran sa så var det nog inte bara jag som tyckte de var konstiga, jag fick nästan varje dag meddelanden på fb av kompisar o bekanta som funderade över hur jag kan få så konstiga kommentarer!

   Men redan när jag öppnade bloggen igen så hade jag raderat alla de konstigaste kommentarerna (över 100st) så de finns inte kvar på bloggen att läsa mera ens, så tycker vi kan glömma dedär nu o gå vidare. :)

   Radera
 2. Alla här i världen har väl rätten att tycka olika om vad som är konstigt! Det tex jag tycker är konstigt kanske inte du Eva tycker o vice verca :) Och man kan oftast utgå att ämnen man skriver om uppfattas på mängder av olika sätt beroende på vem som läser. Men fortsätt att ha åsikter,det är bara intressant!

  SvaraRadera
 3. Linus Eriksson13 mars 2015 15:47

  Väldigt bra avsnitt och roligt då jag läst bloggen (tillsammans med min sambo) så vi visste ju vad de talade om när de talade om de konstiga kommentarerna på din blogg! Bra att du gick med på att "vara med" i avsnittet.

  SvaraRadera
 4. väldigt bra ämnen de tar upp i podden ska fortsätta lyssna

  SvaraRadera