tisdag 24 februari 2015

Vårt hem part.2

Fortsättning på husesynen! 
Datarum (a.k.a. tryck in allt skräp som inte ryms nån annanstans-rum), badrum, hjälpkök och lilla farstun.


Badrummet renoverade vi medsamma vi köpte huset då det var lite vattenskada i det gamla (+ att det var orangea kakel både på väggar och golv från 80-talet..)


Skåpdörren i hjälpköket (den nära ytterdörren) måste alltid stå lite öppen för där inne är lillgrisens favorit sovplats!


Ja det var väl det mesta, bara köket kvar, men det orkade jag inte fota idag! Babyns rum får ni se helheten av när det börjar bli mer färdigt och vårt sovrum är så fult så det är inget att se, 4 väggar, ett klädskåp och en säng, typ. Det har vi ännu inte gjort nånting åt så det ska renoveras i nåt skede när motivationen faller på och plånboken känns lite för stinn.

10 kommentarer:

 1. Jätte fint! Gillar de mörka färgerna!

  SvaraRadera
 2. Va mysigt hem ni har :) ni har visst renoverat en hel del :D Ett hus i dedär storleken har jag oxå drömt om, måst bjuda dej på inredningskaffe sen då vi i framtiden skaffar hus / Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men även om vi har haft 3 år på oss är det ännu inte färdigt, lite lister o sånt fattas nog ännu + vårt sovrum då. ;) Om de nu nångång blir "färdigt" ens, får väl börja renovera nästa varv bara vi får lagat om alla rum ett varv. ;) It's a date!

   Radera
 3. Kan man få se en bild från utsidan också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh jo fast just nu ser det typ skitfult ut med slasksnö överallt o en båt framför köksfönstret.. :D Men kan se om jag får grävt fram nån bild ur arkivet. ;)

   Radera
 4. Har ni båt???? Äkta finlandsvenskar!! Eller så har ni vunni på lotto

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart man har båt om man e uppvuxen som Larsmobo!!! No more reason needed! ;) Nån stor o fin båt kan jag dock int skryta med att det är, en liten pulpetbåt bara. :)

   http://elisabethsundqvist.blogspot.fi/2014/07/batande.html

   Och min fästman är nog så stenfinsk man kan bli, förresten. ;)

   Radera
 5. Diggar som fan att ni inte inreder allt i vitt! Äntligen någon som står ut lite och vågar inreda enligt egen smak!

  SvaraRadera