söndag 22 februari 2015

Sista februarisöndagen

En söt liten 4 åring ringde o frågade om S ville komma med o se på ishockey med honom o hans pappa idag, o det tyckte både han och jag att vi hade tid med, så jag hängde också på. Första ishockeymatchen jag sett ever!

Hemmalaget Los Bombers vann 2-1


Ikväll fixade vi hemmagjord "grillmat" bestående av club sandwiches och lohkoperunat. Ser godare ut än det var o jag förundras hela tiden över hur lite mat det ryms i min preggomage jämfört med förut, orkar ju inte äta upp nånting nuförtiden!


Får in en massa småkonstiga kommentarer nu för tiden så funderar på att göra kommentarsfältet så man inte kan vara anonym trots allt.. Men vi får se. 

8 kommentarer:

 1. ojojoj va didär club sandwiches ser goda ut :) har du recept på dem eller rättare sagt instuktioner på hur man gör dem? Ps. tycker du ska behålla anonym grejjen.. roligt att läsa vissa kommentarer :) / Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade nog bara på receptet as we went along, innehöll typ oltermanniost, aamupalaost, nötpålägg, skinkpålägg, kalkonpålägg, stekt ägg, majonäs, sallad och tomat. Kunde ha varit nåt saltare i ännu också för de var aningen smaklösa.. :)

   Radera
 2. Hej, Fint att ni gick på Los bombers match.. respekt för de! Tycker du ska behålla anonym kommentarer. Så mycket enklare att kommentera då man inte behöver logga in i dessa informationsamlande konton :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju klicka på namn och webadress o åtminstone skriva sitt nsmn. Varför måst du använda anonym? Int vet nån ändå vem du e fast du skriver ditt namn, men känns säkert mindre creepy för elisabeth om de står ett nsmn ist för anonym.

   Radera
  2. Vi som skriver bakom anonym är helt vanliga människor som int kanske alltid vill visa sitt namn. Känsliga ämnen, "dumma frågor", tips och sånt vill man ibland ställa bakom anonym. Känns lite konstigt att den som bloggar sko måst veta vem alla som kommenterar är. Det är väl inte huvudsaken vem som skriver utan mera vad innehållet är. Mycket roligare/lättare att ge positiv feedback som anonym än att blotta sig ut åt alla. Thats my opinion :)

   Radera
  3. Int har nåt stort emot de som kommenterar anonymt när det är positivt eller sånt (tycker bara det är lite konstigt att man int ens kan stå för sånt med ens förnamn? Ni vet ju liksom vem jag är så varför får int jag veta vem ni är?), men när det kommer sånadär kommentarer då man får fundera att "driver du med mej eller är du störd på riktigt" (t.ex. kommentarer på flera år gamla inlägg, dedär på förra inlägget om S byxor är söndriga (wtf who cares?) osv. Int elaka men bara konstiga..) så skulle det vara skönt om ingen kunde kommentera anonymt.

   Radera
  4. Nå det är ju du som bestämmer över bloggen :) Personligen tycker jag anonym är en bra idé. Fast jag läser de flesta inlägg av dej har jag aldrig sett nå riktigt konstiga eller elaka kommentarer. Vissa saker kan ju tolkas/missuppfattas när det gäller text. Dedär med samis byxor var kanske lite konstig men för någon kunde det vara viktig att veta eller så ville de bara påpeka saken. Egentligen ganska normalt att få sånadär när man blir populär. Vissa saker kanske man kan ta med lite humor. Tanken är väl ändå inte att allt ska vara så allvarligt här? Tror inte heller alla dina läsare "känner" dej personligen utan genom bloggen bara. Själv följer jag dej för att du vågar stå för din sak och vågar ta upp "känsliga" ämnen utan att ångra det + att du tar jätte fina bilder :) /Lina

   Radera
  5. Joo det är sant att det lätt blir misstolkningar/missförstånd när det kommer till text, emellanåt vet man int om nån är seriöst eller ironisk eller bara int riktigt bra på att uttrycka sig när de skriver. Är glad att jag int fått några elaka kommentarer åtminståne. :)

   Tror knappast att alla som läser vet vem jag är IRL men jag är ju liksom int ändå anonym, o det är ju nog roligare att konversera med sina läsare om man vet åtminståne förnamn, på så sätt "lär man ju känna" dem också om det ofta är samma som kommenterar. :)

   Radera