tisdag 10 februari 2015

Senaste nytt på denna front

Skippade preggosimmet ikväll då jag redan varit borta från doggelito så mycket idag, plus att jag blivit förkyld igen. Hoppas det inte utvecklas till feber under kvällen/natten, känns som att den möjligheten inte är utom räckhåll.. Har dessutom foglossningar all over the place som ju inte direkt gör allmäntillståndet bättre! Kul med jobb imorgon.

Carro frågade om jag kom med på promenad imorse när jag fortfarande låg i sängen, kände mig ganska kry så hoppade i ytterkläderna o for dit o slira omkring på skutnäs gator en stund. Varning för stel preggolady on the move med blicken spänd i backen dessa hala dagar. Nån behöver inte bli sur om jag inte hälsar när jag är ute o går, jag har fullt upp med att hitta nästa sandkorn att stiga på för att inte halka omkull.
 Sen bjöd jag in oss (hehe fan va dryg ja e) till Janicas på kaffe! Hann även via Jysk där en sväng emellan också, köpte några hyllor till babyrummet som nu har fått komma upp. *Miss handywoman in the house*

3 kommentarer:

 1. Hahah men e ju bara roligt att ni vill umgås med mej :D så ni får nog bjud in er själv ti oss ;)

  SvaraRadera
 2. De vart jo rikti fin dömde vimpla du laga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jomen di sku måst strykas så di sku haldas rakare :)

   Radera