måndag 16 februari 2015

Prince in progress


16 kommentarer:

 1. Ska ni få barn? Grattis!! Njut av varandra nu, alla fyra. Tusen kg med kärlek från mig och Harri!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att du kära Rigmor nog blandar ihop mig med nån annan nu, känner varken dig eller Harri och vi är inte ännu fyra i familjen! ;)

   Radera
 2. Hon kanski räkna me Pendi ��

  SvaraRadera
 3. Pendi e jo å ein i familjen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo självklart men hur kan hon njuta av bebisen? ;)

   Radera
  2. Men de e ju klart att Pendi kan njuta av bebisen! Alla husdjur blir mer överbeskyddande när en tillökning sker i familjen, speciellt hundar :)

   Radera
  3. Joo de har hon ju såklart blivit, men int sku ja nu sej att hon njuter av den ändå.. :) Men nåja, whatever! :)

   Radera
  4. Hundar njuter mera av barnen än människor gör.. Hundar blir väldigt fästa och beskyddande av familjeökning. De e så dumt att säga att int hunden skulle få njutning av ett barns tillvaro.

   Radera
  5. Men härrigud folkens. Vad jag EGENTLIGEN menade först när jag sa att vi ännu inte är 4 är att eftersom BEBISEN ännu är i magen så räknar jag inte att vi är 4, räkna alltså med hunden mer än bebisen ännu eftersom att hon är en skild individ (bebisen är ju ännu INNUTI mig så vi är ju nog lite som ett).

   Just nu sku jag INT säj att Pendi NJUTER av bebisen eftersom att hon ju faktiskt typ int bryr sig. Int e de som att hon kommer o gosar med magen när den sparkar som jag o Sami kan göra. Hon bryr sig o skyddar MIG o säkert vet hon att det är nåt på gång innuti mig, men int sku ja kalla de att hon njuter av bebisen. Sen när den är född sku ja kunna kalla de för de (eller typ skyddar o älskar den, vad betyder njuter egentligen?), JA, men int nu. OK?

   Hur som haver så känner jag int nån Rigmor (ringde t.o.m. mamma o fråga o nej, vi känner ingen sån) och gissar att hon trodde detta var nån annans blogg. Fram till sommaren när bebisen tittar ut räknar jag att vi är 3 (kanske ½ till) i denna familj o sen blir vi 4!

   Ursäkta utbrottet heheh *preggonerver*

   Radera
 4. Gillar namnet Pendi :) Är Pendi ett smeknamn eller förkortning till ett annat namn? Ifall det inte är så varifrån fick ni idén till namnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pendi är ju alltså vår hund.. :) hon heter egentligen Bendi men eftersom att finnar ofta uttalar B som P så blev det att vi kallar henne Pendi. :) o hon var döpt till det redan när vi tog henne som valp, men vi gillade det så det fick lämna kvar!

   Radera
  2. Hur kommer det sig att ni böt namn på henne? Måste det göras via nån bokföring? eller finns det nån skild sån för hundar?? har hon några smeknamn

   Radera
  3. Alltså vi böt int officiellt namn på henne, utan kallar henne Pendi fast det står Bendi i hennes papper. :) Vill man officiellt byta namnet som hunden är registrerad som så måste man gå via Finska Kennelklubben så det byts i alla papper och register och sånt. Men oftast låter väl folk det namnet stå som uppfödaren valt och så kallar man hunden nåt annat iallafall. :) Heheh smeknamn har hon i massor, Lillen, Bejbi, Penkku, Penkkuliten osv.. :)

   Radera
 5. Hahaha nää ja orkar int :'D wadapp me dehä komenterase?

  SvaraRadera