lördag 21 februari 2015

Nikon D5200

Idag när S kom hem från gymmet hoppade vi i bilen för att åka o kolla på lite kameror! Besökte flera butiker både i Jeppis och Kokkola, och blev nog lite besviken då ingen av de kamerorna som fanns framme i butikerna hade nån batteritid kvar! Kanske de kunde se till att hålla dem laddade så potentiella kunder kunde få prova dem lite? Dessutom hade de riktigt dålig o okunnig personal på de flesta ställen. 

Nå, vi hade egentligen kanske inte tänkt köpa nån ny kamera riktigt än men när vi fick denna som lär vara riktigt bra för ett så bra erbjudande så slog vi till iallafall!

Nikon D5200


Jaa som sagt så är jag ju inget fotoproffs men är nog helt nöjd med vad som åstadkommits när jag testat den här i kvällsmörkret! Betydligt lättare att få skarpare bilder med en ordentligare kamera! Ska bli spännande att prova den i dagsljus imorgon! :)

6 kommentarer:

 1. Varfrån å va kosta den? Satt precis å kolla på en lika men de låter i din text som om de sku ha rabatt nånstans? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi köpt den från kokkola prisma för 400euro (de hade haft den som modell framme tidigare)! :) men tyvärr var det den sista!

   Radera
 2. Nice :) bra köp av dej! Hoppas de blir massor med bilder i bloggen :) PS. Kan man hyra dej som fotograf till bröllop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa ja hoppas vi gjorde ett bra köp! :) Heheh NEJ det kan man inte, sku nog va värsta bröllopsfotografen i världshistorien. :D

   Radera
  2. Alltså ja vill å ha dej som bröllopsfotograf!! Hur mycki tar du?

   Radera
  3. For you, extra expensive! ;)

   Radera