måndag 9 februari 2015

Måndagsgöra

Go'dagens alla nyfikna readers! 

Jaa va har man gjort idag då för världsomvälvande ting? Började denna finfina måndag med att dammsuga o skura golvet i hela stugan. Dé ni! Vaxade ögonbrynen, duschade o for sen på en kaffekopp till Carros med henne o Janica! Ojoj vad glad jag är att jag har en fellow preggokompis o en mamakompis att prata med om allt möjligt nödigt och onödigt! Satt där i typ 4 timmar för det är ju sketatråkigt att vara hemma ensam hela tiden.. Jag skulle klara mig typ 3 dagar som singel ensamboende enstöring, tur att jag inte behöver vara i den sitsen!


Nu är det chill på soffan för hela slanten som gäller resten av kvällen. Ska leta upp nån bra film på Netflix o parkera mig under en filt! 

Längesen det har blivit nån renodlad selfie så här kommer en med den nyblivna 4-åringen som inte tycks fatta vartåt kameran är! 


2 kommentarer:

  1. Jag är ensamboende singel... Inte är jag enstöring för det...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej inte behöver man va enstöring bara för att man är ensamboende singel! :) Men som singel ensamboende enstöring skulle jag klara mig 3 dagar. :)

      Radera