söndag 8 februari 2015

I min egen lilla bubbla

Nog är det ju otroligt hur inåtvänd man är här i Finland alltså.. 

Nyss när jag var vid Prisma o handlade lite förnödenheter inför veckan så gick jag helt lugnt o mindade my own business sådär som man gör.. Bryr sig inte om nån annan utan går där i sin egen lilla bubbla. Och så plötsligt blir man helt omkullsparkad (in my mind) av en okänd kille som stiger in i bubblan o ba "de finns inge bra bröd kvar, va?" *smile* (ja, han prata faktiskt rikssvenska) o vad gör man!? Man blir ju helt paff! Ba VA!? talar du med mig!? VARFÖR talar du med mig!? Int känner ja dig! Va vill du!? Typ. Och det enda man får klämt ur sig är "nä.." *creepy smile, går därifrån*


Heheh nåja. Handlade som sagt lite mat inför veckan. Så fort S far bort o jag måste betala all mat ensam så kommer den gamla hederliga snåljåpen från studietiden i mig fram o ba "jo, man kan visst leva på 4kg apelsiner en vecka, nog om de kostar 65cent per kilo!"

fruktförrådet påfyllt!


..nånä int riktigt så snål är jag (men nästan). Köpte nog ett paket broilerstrimlor o 2 pkt nudlar å.
Men mest var jag snål på apelsinjuice! Och eftersom att mamma tipsat om de billiga apelsinerna och vi ju har en juicepress så passade det ju enkom att laga egen juice!

2 kommentarer:

  1. Men nudla xD he iter ju int ens jag fast ja e fati studerand, he ju ba fjåsi du måst ja äta rikti mat så min systerson blir redi o stark!

    SvaraRadera
    Svar
    1. iis int nervärder min nudla!! heheh nä men no köpt ja ju annat å! Men nudla e no bra! Lagom inveckla ti laga!

      Radera