fredag 27 februari 2015

Fredagsfeelis

Om nån tror att vi är nyttiga o hälsosamma i dethär hushållet så kan vi ju sticka hål på den bubblan direkt, ikväll fixade S o jag hemmagjorda hamppisar!


Ok kanske man int riktigt har rätt att kalla dem homemade när man varken bakat brödet eller ens lagat biffarna själva.. Men hemmakomponerade hamburgare iallafall! 

Dessutom efterrätt!


Nä, oftast är vi nog ganska hälsosamma men som jag sagt tidigare så tror jag hårt på att unna sig ibland, livet blir ju så mycket roligare då. ;)

9 kommentarer:

 1. Recept?? Vad äter pendi när ni äter hamppare? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hamburgerbröd, helköttsbiffar(ur frysdisken), sallad, cheddarost, bacon, tomat, saltgurka, ketchup, senap och lite chilimajonäs. Och efterrätten är bara jordgubbskräm (jordgubbar, vatten, socker, potatismjöl) och choklad. :)

   Pendi fick nog nöja sig med vanliga torrfodret, stackarn. ;)

   Radera
 2. Fan va länge sen man hört ordet hamppare :P Då jag var ung var det ett skällsord :) man brukade ropa "vitsi du e hamppar" :DDD Världen ändras väldigt fort :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe ja brukar no använd de orde så ibland ännu å. ;)

   Radera
  2. Fd pundar o knarkar27 februari 2015 22:53

   Hamppar va väl orde för pundar förr? Ja blev isf kalla fö hanppar när ja knarka :) nu e jag pundar

   Radera
  3. De används väl säkert lite olika i olika kretsar, ja brukar kuna sej att ja ser ut som en hamppar om ja tycker att ja ser allmänt ofräsch/äcklig/hemlös ut. ;) Har dock aldrig rört nån form av knark!

   Radera
 3. Fd pundar o knarkar27 februari 2015 22:58

  Påtal om knark, vad är din åsikt om de elisabeth? Har du pröva nångång? Tycker de har blivi så vanligt nuförtiden, när ja va ung så knarka jag men ha komi ur de för många år sen å de är jag glad för! Känner du nån som knarkar? I jeppis med omnejd hör jag ofta att folk odlar/knarkar... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har väldigt stakt åsikt om det så det sku ja kunna ta upp i ett inlägg när jag hinner/orkar. :)

   Radera
  2. Fd pundar o knarkar27 februari 2015 23:01

   Intressant! Ser framemot att läsa :)

   Radera