fredag 20 februari 2015

Februarifrågor #9 Kamera

Fick en fråga riktigt nyss, tänker reda ut detta missförstånd på momangen!


Jag började seriöst skratta när nyss fick denna fråga, bara för att det är så typiskt att just jag ska ge fototips! 

Det är nämligen så att jag helt ärligt kan erkänna att jag är typ skitast i byyji (a.k.a. Jeppis) på att fotografera med systemkamera! Vi har en gammal begagnad Nikon D40 som jag fattar NADA av! Det är liksom bara på tur om jag får nån bild med den som inte är suddig eller ser ut som att den är fotad med telefonen (t.ex den på bordet du nämnde - endast tur!). 

Jaa vilka inställningar jag använder..? Typ den som det råkar hamna på när jag snurrar på detdär hjulet med inställningar heheh. Och blir int bilden bra så snurrar jag vidare..! Ni märker hur mycket fotoskills jag har va?

Anledningen till varför några bilder på senare tid emellanåt ser riktigt bra o skarpa ut är typ för att Carro fotat dem med hennes kamera, haha!

Vi har faktiskt funderat på att köpa ny kamera och att jag faktiskt skulle ta mig tid att lära mig den tills bebisen kommer, skulle ju va kul att ha fina bilder på honom sen! Så om nån har tips på nån bra kamera som tar skarpa ljusa bilder även om det inte står nån proffsfotograf bakom så får man gärna hojta till!

Denna kamera har vi nu:
2 kommentarer:

  1. Skrattade lite då jag läste ditt inlägg :) Du driver med dina skills men får ändå väldigt proffsiga bilder :) Kanske du är född fotograf. Bra då man kan driva med sej själv :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heheh det är väl en av mina väldigt väldigt vääääldigt dålda talanger.. ;)

      Radera