lördag 7 februari 2015

Februarifrågor #3 Barnvagn


Ojoj jag är så nöjd med vår vagn! 

Om det är nån som missat det så köpte vi en Gesslein F6-Fi av 2015-årsmodell. 
HÄR är länk till inlägget jag satte upp när vi köpte den.


Vi köpte den från Babycity i Kokkola! De säljer Gesslein även vid BabyStyle i Vasa men vi fick bättre erbjudande från Babycity så vi köpte därifrån. 

Normalpris på den är 1035€ men vi fick prutat ner priset så vi betalade bara 915€ för den som de hade i butiken. Vi skulle ha fått välja vilken färg vi ville ur katalogen för 950€ men vi tyckte så bra om denna så det blev den iallfall! Men det lönar sig att pruta med andra ord! Finns jättemånga färger att välja mellan så man hittar nog säkert nån man tycker om!
Jag har ännu också planerat att köpa en skötväska som hör till och den borde kosta ca 89€ så det blir där runt tusenlappen det hamnar på sist o slutligen iallafall.

Vi har just denna kombination som på bilden under med puolikova lift som man liksom sätter direkt på sittdelen när den är "nerfälld". "Handtaget" går även att fälla över till andra sidan så man behöver inte alltid svänga på hela sittdelen sen om barnet vill åka framåt, men då måste man ju förstås ha de större hjulen på istället för de mindre. 

Den är verkligen jättelätt att svänga med när man har de mindre hjulen på, och gillade också starkt att det kom med större hjul så det är lätt att skutta på vintern även om vägarna kanske inte är ordentligt plogade.
Jag kommer även köpa adapter till (det är bara ett par små plastbitar typ som man sätter dit under och så kan de vara där hela tiden sen) så att vi kan sätta fast babyskyddet direkt på chassit, så behöver man inte alltid slarva med hela ligg/sittdelen om man ska nånstans.

Så jaa, jag har ju inte hunnit använda den i praktiken ännu men hittills tycker jag den är superbra!

2 kommentarer:

  1. kan du göra en ny recension på gesslainen nu när ni använt den ett år? med sittdelen också :)

    SvaraRadera