fredag 6 februari 2015

Februarifrågor #1

Kör igång med första frågorna nu redan ikväll medan S packar det sista, kul att det kommit in några frågor åtminståne, bara att fråga mer om nån undrar över nåt! :)

Carro frågade:


Jag gillar som jag kanske tidigare nämnt styrketräning! (ser kanske inte ut som det med min plank-röv men..) Tycker nog dans o sånt är kul men tröttnar ganska snabbt, nån lagsport skulle jag gärna också börja med men det verkar inte bli av då jag inte kommer på nåt jag skulle va tillräckligt intresserad av.. Yoga tycker jag om ifall jag vill ha nåt i lugnt tempo. Funderar även på att prova på kickboxing eller liknande i nåt skede!

Bilden ljuger nog lite eftersom att den är tagen lite underifrån men nog hade man åtminståne lite guns förra våren!


Ja, jag tror att jag kommer att börja träna crossfit med er sen! (ok kanske int S o jag slipper iväg på samma gång o träna så ofta men..) Saken är dock just nu att när S hade betalat in en massa i förskott till Easyfit o när han nu började vid Crossfit Jeppis i januari så fick han ju inte tillbaka de pengarna, utan flyttade över dem till mitt "konto" istället, så jag kommer använda upp dem först o sen kanske jag byter, blir troligtvis isåfall nångång nästa vinter!

Har aldrig tidigare ens hört talas om babymoon, men de låter ju fantastiskt! Föreslog det åt S medsamma jag läste de, men han lät int riktigt begeistrad.. Så nej, för tillfället är ingen resa inplanerad före bebin kommer, känns som att man har tillräckligt med utgifter ändå! Nästa vinter skulle jag dock nog gärna åka på nån kortare resa typ till Stockholm eller Köpenhamn! I framtiden vill jag nog resa men tycker faktiskt att det är lite "onödigt" att resa med småbarn då de ju ändå inte minns nåt av det sen. Jag var på min första södernresa  nångång i lågstadiet o det var ganska passligt tror jag. 

Heheh sketasnygg bild från London 2011, på Madame Tussauds.Jag förutspår att Sami kommer vara ganska lugn under förlossningen faktiskt! Säkert jättenervös för det kommer säkert jag också va men det brukar oftast inte synas så mycket på utsidan på honom. Säkert kommer det va jobbigt att se om jag har jätteont men tror nog han kommer att vara ett bra stöd o försöka hjälpa så mycket han kan! Dock har han redan sagt att han ENDAST kommer befinna sig nära mitt huvud o inte titta "neråt" när bebin kommer ut.. han är väl rädd att bli traumatiserad hehheh :D

Jag skulle gärna gå på hur många kurser som helst nu före bara för att förbereda mig för vad som komma skall, så ja, det tror jag nog. Dock sa hon inget om den kursen på rdg förra gången, måste man kolla upp de själv o kontakta hon som drar det eller hur funkar det? Till föräldraförberedelsekursen har vi redan fått alla datum o tider så det ska också bli jätteintressant att gå på!

Sami och jag på kreta i somras.


3 kommentarer:

  1. Vid rdg har dom upp lapp om de sku ja sej! Men eftersom profylaxkursen nu dras privat (av en superbra barnmorska vid namn Kronqvist i Nkby) så kanske dom int får gö extra reklam för de? Vet int :) Hursomhelst så kostar de nu 50 € per par och de hålls hemma hos hennes. Rekomenderar starkt! Vi fick ut jättemyki av kursen, speciellt Robert :) Kul att du kommer o träna med mig sen *smiley med hjärtögon*

    SvaraRadera
  2. Om ni far på kursen så sku vi Kuna häng på ;)

    SvaraRadera
  3. Jaa ja tycker no he onödigt ti resa långt me små barn, som just ti södern. Om föräldra vill ti södern ofta så sku di nu ha tänkt på ti fara he föri di skaffa bån eller fa san efter några år, som du sa tå man e i lågstadieåldern e ganska passligt som första södernresa. Och tå båne e små är de ju myki mer mottagligare fö sjukdoma å all möjli bakterier från mat o.s.v.... Men tå bejbi e några måna så tycker ja no att första rejso kan bli ti Åbo!

    SvaraRadera