onsdag 18 februari 2015

Dagen innan natten

Oftast dagen innan jag ska iväg på en jobbnatt ligger jag typ hela dagen på soffan o kollar serier. Idag blev inte så, utan har istället umgåtts med vänner en stor del av dagen! 

Började dagen hos Carro och Lo med kaffe o dopp! Så jaa, vi är nog kompisar än trots att vi har olika åsikter om muminmuggar! Dock hade hon av nån anledning dukat med vita Iittala koppar idag... wonder why  heheh


Ni ba: alltså du ser nog lite bättre ut på selfies än i verkligheten. Jag: No shit.
Nä, det är väl nog ok att se lite skrämmande ut i 6'e månaden, right? 


Sen tog jag en runda via två loppisar innan jag for till Jessis o kolla Bali-bilder! Den lyckosten kom hem från värmen igår och hade med sig några trasor åt vår lilla bebis! :)


Nu har jag sovit en timme (tänkte nog sova två men det gick varken doggen eller bebisen med på) och fördriver tiden innan jobbet kallar kl 21. Funderar på att lära mig virka baby-tossor inatt men vi får nu se vad det blir av det projektet..!

2 kommentarer: