torsdag 26 februari 2015

50 shades of fu*ked up

Jag for på bio med Madde o kollade på den omtalade Mr. Grey iallafall!


Alltså jaa, nog var han ju snygg dendär Mr. Grey men nog hade jag nästan väntat mig nån ännu snyggare ögongodis-kille att dregla efter en stund. Han såg kanske lite för babyface ut emellanåt.. Och fyfasen vad jag störde mig på Ana's pannlugg.

Jag har inte läst nån av böckerna men har hört att det kom fram mer i dem om varför han var som han var, så det vore ju intressant att veta, men vet nu inte om jag är så nyfiken att jag skulle orka börja läsa böckerna bara för det.. 
Överlag helt okej film! Bättre än jag trodde den skulle va kan jag väl erkänna. 


16 kommentarer:

 1. Hehe, kanske han sku vara mer ögongodis: http://hant.se/17-ganger-vi-insag-att-charlie-hunnam-skulle-vara-en-battre-mr-grey/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Janåhe! ;) Bara an int har hede rikti lang slejmo hååri så sku an no dåga. ;)

   Radera
 2. På tal om filmen, Va har du för åsikt om BDSM?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var å ein me sett e väl vad jag tycker om det mesta. :)

   Radera
  2. http://sv.wikipedia.org/wiki/BDSM

   Radera
  3. Tack inget för mig jag är gravid

   Radera
  4. Hahaha helt som att Elisabeth erbjöd nått :D du undrade va de var ju?! Haha jisses

   Radera
  5. M: Bästa kommentaren!! Hahaha..Betti bjuder ut tjänster :´) Tror anonym inte förstod att länken var bara svaret på frågan :P

   Radera
 3. En liten tankeställare: Tror du att baby påverkas av filmen du var och se? Det jag menar är att babyn hör ju ljud och ser ljus fast den ligger i magen. Om det nu händer sej att babyn kommer att vara översmart när den föds kan han ju ha snappat åt sej saker och ting från filmen. Detta var nu bara en liten grej som jag lämna och fundera på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej de tror jag faktiskt int, nog hör den säkert ljud o kanske märker att ljuset ändras men int tror ja att den på så sätt uppfattar nånting konkret. :) Och eftersom att S o jag nog endast är normalsmarta så tror jag det är ganska långsökt att vänta att vi sku få nåt genibarn. ;)

   Radera
  2. LOL fan va dum anonym

   Radera
 4. Det är konstigt hur vi kvinnor gillar filmer som handlar om BDSM. Då man egentligen tänker hur sjukt det är :S Vi kvinnor drars till konstiga saker och kan helt ärligt säga att jag lite tänder på tanken om BDSM fast jag aldrig själv skulle testa det.

  SvaraRadera
 5. Tja, länge sen sist :) Var själv och se filmen igår och tyckte den var helt okei. En liten tanke slog mej under filmen. Bara för att Mr. Gray är rik och stilig är allt han gör helt okey i tittarnas ögon. Tänkt om han skulle vara en alkoholist som lever i någon rutten stuga i skogen och skulle göra exakt samma saker som Mr. Gray. Då skulle vi klassa filmen som sjuk, pervers skräckfilm. Propps till filmskaparna för att de lyckats omvandla något så sjukt till någorlunda normalt :S eller hur man nu tar detdär :) /Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag råka faktiskt höra några tjejer som prata om dedär när jag gick till bilen, kanske var du med dem? :) Ja alltså nog får väl gubbar i skogen syssla med vad de vill också bara de int tvingar nån som int vill göra de.. heheh ;) Men du har nog helt rätt om att det verkar mer okej för att han är rik o ser bra ut!

   Radera
  2. Det var jag :) Din lilla stalker :P /Jessica

   Radera