söndag 18 januari 2015

Tavelvägg

Nåt som jag ville ha hem från Ikea igår var tavlor! Och ja, en byrå då som ni kan skymta där under. Nu i förmiddag har jag pysslat på med att få upp tavlorna i lika avstånd från varandra på båda sidorna.. En massa mätning o långt tålamod får man utrusta sig med..! 

Ser lite tomt ut med bara en bild i en ram men det ska nog så småningom bli fler!


Sakta men säkert utvecklas vårt datarum till babyrum! Nästa vecka borde panelen till väggen komma o en vimpel i grå o blåa toner ska köpas eller lagas. 

Sen skulle jag vilja ha bebisens namn av stora bokstäver upp på panelväggen.. men var kan man hitta såna bokstäver? De som säljs på Blossom/Sunds är allt för små.. Nån som vet nån webbsida var man kan beställa?

4 kommentarer:

 1. På Pandurohobby.fi finns en massa olika bokstäver om jag int minns helt fel :)

  SvaraRadera
 2. Ser jättelovande ut! ;) Tänkte bara höra, ni gör om ert datarum till ett babyrum, vad gör ni av datagrejerna? Inte för att jag väntar barn just nu men jag o sambon har väl pratat om att det kanske blir om något år eller två och vi har ett sovrum och ett kontorsrum eller vad man ska säga och absolut plats för en bebis men frågan är vad man gör av skrivbord och datorerna etc. från datorrummet, känns onödigt att flytta när man har en stor trea liksom bara för att få plats med datorgrejerna någonstans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi äger ett egnahemshus som har 3 sovrum, så vi hade förr det sista rummet som gästrum vilket blev använt mycket i början av syrran/kompisar men mer o mer sällan nu, så vi gav bort sängen som vi hade där o flyttade över soffa, skrivbord o datagrejorna dit. :) Datarummet är vägg i vägg med vårt sovrum så vi ville ha babyrummet där istället för i gästrummet som är på andra sidan vardagsrummet. :)

   Radera