tisdag 27 januari 2015

Skola, rdg och preggosim

Fullspäckad dag igen! Blir dock lite led dehär skoldagarna då det inte känns som att tiden utnyttjas till max, vi har liksom bara 2 skolveckor nu på hela våren o ändå slutar vi typ 13:15 o 12:30 på dagarna fast det står 15 på schemat.. 

Nå, idag hann jag våldgästa Carro o Lo igen på en snabb kaffekopp innan jag skulle träffa upp en dam o köpa en bröstpump (Varför tycker jag BRÖSTPUMP låter äckligt o pinsamt på nåt vis? har nada problem att snacka om boobs annars..), o sen for S o jag iväg på rådgivningsbesök!


Sen for vi via Halpa Halli o köpte lite elgrejs, penslar och ett par babybyxor, köpte en lampa till fönstret i babyrummet igår men det var fel kontakt till taket, men nu är det åtgärdat. Byxorna kostade endast 2,50 då de hade halva reapriset på en del kläder (så dit o fynda nu alla mamas!)! och penslarna behövde jag till att måla dörrkarmen till babygarderoben med, så det har jag gjort ikväll! 

Sen blev det att åka hem efter simppare o iväg på preggosim! Hade lite konstig känsla i magen på jumppat idag emellanåt, kändes typ som att jag skulle ha spänt alla magmuskler så mycket jag bara kunde fastän jag inte tyckte att jag gjorde det.. det kändes på nåt vis "trångt" i magen fastän vi ju hade konstaterat för en stund sen att bebisen har bra med utrymme för att växa uppåt ännu.

Nåja, imorgon blir det skola igen o S har troligtvis gymledig kväll så jag tänkte ha honom att såga lite dörrlister o kanske fixa paneltak i garderoben, och så tänkte jag köpa mål att måla väggarna med o fixa om lite där. 
Nån som vet vilket sorts mål som är ofarligt att måla med när man är preggo? Räcker det bara det inte luktar?

9 kommentarer:

 1. Gymlediga kvällar för killen is the shit!! Haha sker mer sällan här dock men när det väl händer blir ja så upp i varv att jag int ens vet va vi ska böri göra, känns som att vi måst utnyttja tiden till max. Lol. #crossfitwife

  SvaraRadera
  Svar
  1. Janå S har nuförtiden typ 2 gymlediga dagar i veckan så de e ganska lyx! ;) e ju kul att hinn se vem man bor me ibland å! ;)

   Radera
 2. Alla vattenlösliga målafärger är ofarliga :)

  SvaraRadera
 3. Hittade din blogg via Carros blogg så denna måste ju också vara bra :) Tänkte bara säga att kanske det var sammandragningar du hade på jumppan, de brukar kännas precis som du beskriver. Inget farligt bara livmodern som börjar träna :) Jag har bf i juli så det är väldigt intressant att följa din blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe nu fick ja ju press på mig att ha en lika bra blogg som carro! ;) joo ja tänkt nog att de kan vara sammandragning, men då typ alla sagt att de känns som mensvärk? O så kändes de int ändå.. :/ svårt att veta när man väntar första..

   Radera
 4. I slutet av graviditeten börjar sammandragningarna kännas som mensvärk, men till en början gör de inte alls ont utan känns precis som du beskriver det å det är ju ingen fara, utan livmodern "övar" sig bara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja okej men då var de väl nog kanske de, får ta det lite lugnare nästa gång. :)

   Radera
 5. Jo, håller nog med om att de va sammandragningar :)

  SvaraRadera
 6. Vi höll på att renovera just då ja va gravid första gången o då måla ja ganska mycket här hemma.. Had no mest vattenlösiga målafärger och munskydd ännu till :D

  SvaraRadera