söndag 18 januari 2015

Maxi-Cosi

Igår spenderade vi nästan hela dagen utefter vägarna. Ett besök till Tammerfors och Ikea stod på agendan! Jag var osäker på hur ryggen skulle klara bilfärden o shoppingen så vi hade tagit med övernattningsväska ifall vi ville ta en hotellnatt innan vi körde hem, men det gick riktigt bra då jag hade en kudde bakom korsryggen hela resan, och stödbältet när vi gick omkring i Ikea. Varkendera av oss hade lust med nån annan shopping så fastän vi hade tänkt ta ett varv via Ideapark också så for vi direkt hem efteråt, o kom hem redan runt 8 tiden på kvällen efter att ha hämtat Pendi i Vikarholmen.

Vi hade för ett par dagar sen hittat en annons på Tori.fi om en babybilstol, så den var vi också efter på vägen från Vähäkyrö. Har velat ha en där man kan sätta fast basen med isofix i bilen o sen bara klicka i o ur själva stolsdelen, men de kostar ju lite över 300e som nya så blev glad när vi fick hem denna som bara blivit använt av ett barn i 10mån för 160e!


Så nu börjar nästa alla de större inköpen vara skaffade! Bara en massa massa smått kvar, men vi har ju bra med tid ännu, som tur!

12 kommentarer:

 1. Sådana bara att klicka fast är nog behändiga! Om det finns att köpa till en mindre vagn att klicka fast i för stadsbesök så rekommenderas den också! Nog är den väl under 5 år gammal? (livslängden för ett babyskydd är 5 år)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den går att klicka fast i gesslein chassit bara ja får köpt adapter. :) joo den var köpt som ny 2013 (de hade kvitto kvar) så den är inte så gammal! :)

   Radera
 2. Fast den är köpt 2013 så kan den vara äldre. Datumet finns

  SvaraRadera
 3. Oj, datumet finns nånstans på stolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aija, de visste ja int! Men kollade nu o det står nog att den är från 2013 så ingen fara. :)

   Radera
 4. 300 euro för skydd+adapter? Neeee va :D Vi betalade 160 för rubbet (märke britax) Det är nog superbra med dendär ställningen! Som du märkt idag var jag ju helt ringrostig med att lägga fast på sätet, så mycket enklare med ställningen! (Y) Bra köp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo Maxi-Cosi verkar vara ett av de dyrare märkena så de kostar nog.. :) De som vi köpt av hadd betala 320e för den, o i butiken (babycity) var de nog ungefär de prise som gällde också för en ny. :)

   Radera
  2. Om ni inte har isofix så är det billigare.

   Radera
  3. Vi har nog det (Y) Va betala ni för den begagnad då?

   Radera
  4. Ok såg nu att du hadd skrivi de redan ;)

   Radera
 5. Fast int säljer dom nån ny britax babyskydd med isofix för 160€ nånstans. Britax adapter som man sätter fast med bälte får man nog så billigt. Men isofix är ju nå helt annat. Vist sätter ni carola fast er adapter med bälte?

  SvaraRadera
 6. Läste nu på din blogg vad ni har för adapter carola :P ni har en sån man sätter fast med bälte. En adapter med isofix klickar man bara fast :)

  SvaraRadera