torsdag 15 januari 2015

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Idag blev det åter en sväng runt i stan. Loppis stod högst på listan men gick som vanligt hem tomhänt fastän vi besökte 2st. Jag är nog ingen loppismänniska, är det väl bara att konstatera.

Sen var jag på jakt efter lite kort från Highway Design att sätta i ett par ramar i babyrummet, tanken är att göra lite av en tavelvägg ovanför byrån sen. Dock hittade jag inte de korten jag ville ha så gick över gatan från Lenas Shop till Kontorstjänst o köpte bättre pennor, vattenfärg o ett block o nu har jag suttit o plitat ihop ett eget, med inspiration från just Highway Design, de har så fina kort! 


2 kommentarer:

  1. Super fina! Får du överlopps med inspis skulle jag gärna köpa av dig ;) #önskar att jag kunde rita och måla

    SvaraRadera
  2. Superduktigt! Smart att göra egna :)

    SvaraRadera