fredag 30 januari 2015

Fredagsmagen 23+0

23+0 hörni! Tänk att jag redan är gravid i sjätte månaden! Jag har ju trott att man är stor som ett hus när man är så långt gången. Min mage går ju nästan ännu att dölja med kläder om jag vill. Vikten är ca +1kg från startvikten, men på inskrivningen var jag så "uppblåst" o ett par, nästan 3kg tyngre än vanligt så har ännu inte kommit upp till den vikten åtminståne på morgonen, utan räknar från vad jag vägde innan jag blev gravid.


Ursäkta att jag glömde byxorna på framifrån-bilden, heheh, undrar ni varifrån underbyxorna är köpta (finns ju rätt många fashionbloggare häromkring) så är de typ från Seppälä på 90-talet ungefär. 
Börjar ana ett streck som går lodrätt över hela magen. Ibland syns det starkade o ibland svagare, ser ni?


Känns lite jobbigt ibland att bebisen ligger så lågt ner, det blir lite jobbigt att sitta t.ex. i skolan då det känns som att det "tar emot" o blir för trångt där nere i magen om man måste luta sig lite framåt t.ex. när man skriver (därför tog jag lite extra sovmorgon imorn) och stödbältet känns obehagligt att ha när man sitter så mycket, så istället får jag gå med sjuk rygg på kvällarna. 

3 kommentarer:

  1. Jag ser strecket (eller "Linea Negra" som det egentligen heter ;)) Jag hade inte alls någon sån rand eller ens nån skymt av en! Jag gick helt o vänta på att få den för ja tycker de är så fint! :D Gammal skrock säger att om linjen går till magapossen men inte längre så är det en flicka och om linjen fortsätter förbi possen så är det en pojke. Får se om det stämmer på dig ;)

    SvaraRadera
  2. Lugn,lugn du blir nog en jätte ännu :) jo strecket syns nog,hade jag synligast när jag väntade dej

    SvaraRadera