fredag 2 januari 2015

Fredagsmagen 19+0

Tiden går ju på högvarv nu alltså, det är ju just o just så man hinner med! Äntligen råkade S vara hemma när jag skulle ta magbild så han fick ta den med lite bättre vinkel direkt från sidan!


Jag tycker kanske övredelen av magen har blivit större denna vecka.. Annars ingen stor förändring.


Oops nu blev jag busted för att ha haft samma unttare hela veckan.. 
heheh men så är faktiskt icke fallet.

Är lite smånojig över att jag fortfarande inte har gått upp till startvikten än, är ju liksom preggo i 5:te månaden o väger mindre än normalt. Låter ju lite bakvänt. Nå, en jag jobbar med gick bara upp 1½ kg under sin graviditet o babyn mådde bra så kanske jag inte behöver oroa mig.. ;)

4 kommentarer:

 1. Åh va fin och goosig! Är så glad att du får må bra och måra åpå :) Tog ju väldigt länge innan jag började gå upp också, men men sen hann jag ju gå upp 18 kg :O :D men det rann bort lika snabbt som tur hehe! Kaffe snart! :) kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ps. Kan du lägg upp jämförelsebild mellan v.11 och nu? Det sku va kul att se :D

   Radera
  2. Ps. Kan du lägg upp jämförelsebild mellan v.11 och nu? Det sku va kul att se :D

   Radera
 2. Ja de känns som att tiden går så fort mellan vecka 12 och 20. Jag går idag in i vecka 26 o känns som att de går bara långsammare helatiden :'( hehehehe

  SvaraRadera