måndag 5 januari 2015

Till babyns garderob

Det blev en spontanrunda på stan med Carro idag, planen var egentligen bara att åka till Retro o kolla spjälsäng men vi hann med lite butiker inne i stan på samma gång! 

Vid Home Fun har de en hel del kläder på rea (tips!) så även jag passade på att fynda lite därifrån! 
De grårandiga byxorna o bodyn med bilar är därifrån, resten har jag köpt tidigare men tänkte jag kan visa allt medsamma då jag inte visat dem tidigare!


Jaa jag har ju en hel del att köpa ännu innan babyn är ute som ni ser, som tur har jag ju ganska bra med tid ännu! Detta + en body o en mössa är ju allt jag har hittills.. Borde kanske göra en checklista o kryssa av när man handlat tillräckligt mycket av nåt plagg i nån storlek..? Dock har ja ju typ noll koll på hur mycket man behöver av allt..

2 kommentarer:

 1. Jag rekommendera att vänta med att köpa 50 nr eller mycket att 50 åtm. Tills du har varit på läkarundersökning/ ultra i v. 36 för då får du uppskattad vikt/ längd på bebin, finns ju flera bebisar som har direkt 56 nummers eller använder 50 nr bara 1 vecka då behövs inte så mycket av den nummern :) men då finns det ju de som använder 50 nummers över 1 månad också. Hur mycket man behöver av kläderna är svårt att säga för om du har en bebis som spyr varje gång hen har ätit så behövs mycket bodyn, hur ofta du tvättar osv.. 50 - 62 nr (även efter det) löns att köpa från loppis kläderna ser nya ut och man betalar bara nån € /st

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo ja har egentligen inte tänkt köpa just nåt alls i stl.50, utan mer i 56 o 62 istället, fast nu råka nog den där bodyn med bilar vara stl.50 iallafall, hehe. :) Båda dedär byxparen uppe i hörnet är dessutom 68 så de kommer ju få ligga o vänta på att användas en stund men det är väl bra att förbereda sig lite. ;)
   Problemet med mig o loppis är att jag aldrig har tålamod att kolla igenom borden, o absolut inte om det inte är nån ordning på dem, men hinner ju nog gå många varv ännu så säkert hittar jag en del därifrån också. :)

   Radera