onsdag 21 januari 2015

Fastlagsträning

Oj va skönt med en ledig dag, men aj vad sjuk rygg jag haft!
Dagens ställning:


Men sen innan Sami for till kvällsskiftet kom han med en kommentar som löd "hoppas vi får en mamma jär i husi san som kan laga egna hejmlaga laskiaispullat.." *blinkblink* och det hoppas ju jag också, att vi skulle få en huslig mamma här i huset, så nu ikväll har jag tränat!


Det blev till 14st fastlagsbullar, lite i förtid men what the heck! Kanske inte de vackraste av skapelser men riktigt goda, eller åtminståne smakar de som alla andra fastlagsbullar jag ätit! Själv är jag inte överförtjust i dessa bullar, typ 1-2 per år räcker bra, så funderar på att fylla ett par extra o skicka hem med S arbetskompis som skjutsar hem S efter jobbet ikväll, så kanske man kan glädja nån annans kväll på samma gång som vi får minskat på lagret. :)

1 kommentar: