torsdag 29 januari 2015

En unge i minuten

Har för första gången sett ett avsnitt av En unge i minuten. 
Gissa om vi har niagarafallen här hos oss?Jag längar så tills vi får vår lilla bebis! Idag är det bara 4 månader till bf!
Åtminståne ännu är jag inte rädd eller nervös alls inför förlossningen, endast förväntansfull, det ska bli så häftigt att få uppleva! Hur många kvinnor som helst har ju gått igenom detta förr o i de flesta fall går det ju bra, och även om det skulle bli några komplikationer så har vi ju nuförtiden kommit så långt inom vården att jag nog litar på att vi skulle få den bästa möjliga möjligheten för att lyckas ändå.

Sen när jag ska föda och börjar få riktigt ont tror jag att jag antigen kommer gråta ögonen ur mig o va en riktig cry baby, eller så kommer jag bli värsta ärkebitchen o vara hur arg som helst! Bara att vänta o se hur det blir, S kan jag gissa att hoppas på det första framom det andra.. ;)

2 kommentarer:

  1. Ååå minns att jag å kolla på hede i somras å tvinga Jens ti skåda avsnitte ejn gang till me me. :D Spännande å roliga saker ni har framför er :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja försöka övertal Sami å att koll men han va int så medgörli.. :D

      Radera