fredag 23 januari 2015

8½ år tillsammans, 2½ år förlovade

Igårkväll fastän jag var domedagstrött så hoppade jag i bilen för att åka o köpa en liten present åt S. Vi brukar egentligen inte köpa nåt åt varandra på års- eller halvårsdagarna men jag tyckte att då jag som preggolady får typ all uppmärksamhet just nu men mina krämpor och what not, o han alltid är där och stöder o peppar så kan jag nog visa lite extra uppskattning!

Det blev en träningsinspirerad present för det är ju det han gillar mest! En Puma träningspajta, 3 proteinstänger, "after sport" showe gel och deodorant, och för att inte göra det alltför "nyttigt" så fick han sitt favoritgodis Bounty. :) Han har flera mornar denna vecka stigit upp 5:15 för att dra o träna halv 7 fastän han börjat jobbet halv 2.. Skulle inte hända i min värld kan jag säga!


Nu är han o hämtar panelen till babyrumsväggen så får se om den kommer upp idag eller imorgon, jag ligger mest illamående på soffan så jag har inte så stor inverkan i saken.. Men före och efter bilder utlovas!

3 kommentarer:

 1. Tur att nån e på roberts halv 7 pass iaf så han int måst måra på där ensam :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa he väl bara di 2 tär som gar o spänner se i en tiima. ;)

   Radera
  2. Haha jaaaaaa :D o sami fösöker tala me robert men robert blir ba ställd :D :D

   Radera