fredag 2 januari 2015

11+3 vs 19+0

Carro önskade en jämförelsebild mellan den 11 veckor gamla magen och nu. 
Lite skillnad syns det väl allt!? ;)


Så de dagar jag tycker magen är jättepikuliten kan jag titta på dehär bilderna o minnas att jag ju tyckte jag hade "för stor" mage redan innan jag blev preggo, så nu borde jag ju tycka den är jättestor isåfall! ;)

4 kommentarer:

 1. Har du/har du haft anorexia? Eller annan ätstörning? Tänkte om du tyckte att din mage var för stor då innan du blev gravid. :) (Inte illa menat alls. Min mamma hade anorexia när hon väntade mig.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det varken har jag eller har haft, tack o lov. :) Har kanske inte världens bästa relation till mat men har aldrig ansett mig vara "sjuk", mest bara "krantto", hehe. :p Har alltid varit lång och slank men har ändå alltid haft svårt att acceptera min kropp.

   Radera
 2. ja men visst är det stor skillnad :) spännande att snart få veta könet, även om det inte har någon skillnad egentligen så är det ju så skoj att få veta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Känns som man lär känna själva personen lite mer när man vet vad det är för kön. :)

   Radera