torsdag 18 december 2014

Vagnjakt

Ehh.. jaa.. smart att åka o titta på vagnar när man medsamma blir kär i den dyraste, nyaste o finaste vagnen.. Sen såg ju alla andra ut som nåt de hittat på ekorosk typ. (nåja int riktigt men nästan)

Min nya kärlek, Gesslein F6 2015's årsmodellInte nödvändigtvis nån av dessa färger då (det fanns en massa att välja mellan), tog bara ett par bilder från google så man ser hur den ungefär ser ut. 

Framhjulen går alltså att byta ut, både mindre, svängbara (som nog går att låsa) och ordentliga stora kommer med, o en massa annat förstås. Vi hade ju tänkt köpa begagnat men denna modell finns ju ännu inte som använd då det är nästa års modell.. Och de tidigare modellerna verkade inte alls lika bra.. Men hittas ändå lite billigare om man beställer direkt från Tyskland.. 

Vi ska nog ännu titta på flera vagnar, blir troligtvis en sväng till Ylivieska på lördag då vi nu blev så på dethär med att leta vagn, men hittas ingen bättre är denna nog farligt nära att få flytta hem till oss.. 
Måste sova på det några nätter och fundera!

Gesslein överlag verkar ju vara ett bra och omtyckt märke. Har nästan bara läst bra recensioner om dem. Nån som råkar ha erfarenhet av Gesslein vagnar o kan dela med sig? :)

4 kommentarer:

 1. Flera bekanta till mig har en Gesslein vagn och dom har varit jätte nöjda med dem :) själv älskade jag ju vår emmaljunga och trodde det var världens bästa vagn TILLS vi köpte vår Bugaboo Donkey. Det är seriöst världens bästa vagn. Den är super bra till ett barn och om man någon gång är i behov av en syskonvagn så går det att dra ut vagnen och lägga till en till ligg/sitt del. I efterhand önskade vi inte bara en och två gånger att vi inte satsade på den vagnen direkt :)

  är lite avis på er som får gå och klämma och känna på vagnar, så mysigt och roligt <3

  SvaraRadera
 2. Vi har rullat på med evår F6 i 1½ år nu och är jättenöjda! Tyvärr inte så utbrett märke häromkring så jag har inte sett så många begagnade. Men jag kan lova att den är värd varenda cent :) Och ska ni ha fler barn så blir den ju inte så dyr egentligen ;) Fråga bara om du undrar över nånting.

  SvaraRadera
 3. Babystyle har rea på en F6 nu, som ett litet tips :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen SHIT va bra att du sa! Vi e faktiskt på väg till vasabutiken imorgon! :)

   Radera