tisdag 2 december 2014

Preggostatus 14+4

Jaa, här kommer domen från rådgivningsbesöket! Riktigt trevlig rådgivningstant tyckte vi båda två så vi kunde inte vara nöjdare med henne!


Mina tankar:

Jaa det som var på plussidan var vi ju glada över! Flera på jobbet har sagt att jag ser så blek ut så skönt att veta att blodvärdena var bra. Dock skulle jag tänka på att dricka/äta en hel del mer mjölk/mjölkprodukter. 

Angående minussidan så vet jag ju att jag gått ner i vikt, men har faktiskt inte tänkt på att det är så mycket som ca 4kg sen inskrivningen.. men det reder väl ut sig så småningom så det var inte jättealarmerande ändå, bebisen tar det den behöver i första hand och så får jag det som lämnar över sen, hehe. 
Sjuk rygg är jag ju van att ha men smärtorna har ändrat och flyttat på sig sen jag blev gravid, så det tyckte hon att var lite i tidigaste laget att jag redan ska ha ont.. Så troligtvis blir det nån sort stödbälte att ha sen senare. 

Blev lite lättad eller vad jag ska kalla det när hon sa att det bara är att ringa om jag tycker att jobbet är jättetungt åt kroppen så får jag en dag eller två sjukledigt för att vila upp mig, jag är ju lite dålig på att sjukanmäla mig då jag helst inte skulle göra det fast jag är dödssjuk, heh, så får se hur det blir med det, men skönt att veta att alternativet finns åtminståne! Ingen kommer ju tacka en sen om man förstört ryggen så borde bli bättre på att säga till när det behövs vila.

Sen fick vi ju dessutom höra hjärtljuden o det tycker jag är så kul! Så får man bekräftelse på att nån faktiskt ligger där i magen fast det varken knappt känns eller syns. :')

2 kommentarer:

  1. oj jösses va tiden gar fort! Kul att he e bra me er :) E du jättebusy nu runt jul annars? Ja får jullov snart så sku va skoj att ta nå glöggkväll då!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes indeed he gör e! :D Va ju just som ja berätta åt er att jag e gravid! Ja jobbar faktiskt bara ca 50% nu fram till 20.12, sen blir e troligtvis lite mer igen (typ 75-80%), men e ledig nog en hel del nu dihär närmsta vikona så he sku vi kuna försök pass in! :)

      Radera