lördag 13 december 2014

Preggodrömmar

Är det nån annan som känner igen sig i att drömma riktigt konstiga och hemska drömmar när ni varit gravida? Jag har vaknat otaliga gånger de senaste månaderna o typ storgråtit i sömnen! 

Har bl.a. drömt att...

 • Babyn (som redan kunde springa fast den var typ 1-2 månader) och Pendi sprang in under gräsklipparen när jag klippte gräset så de dog.
 • Jag hamnade på sjukhus hela graviditeten o fick inte köpa nå babyprylar alls, mamma o syrran var tvugna att köpa allt och de köpte bara skitfula saker.
 • Min mamma flyttade in hos oss medsamma babyn var född o tog över hela mammarollen, jag fick inte ens lära mig att byta blöja eller hålla i bebisen fast jag frågade snällt om jag inte kunde få prova..
 • Sami började mata babysen med barnmat (typ piltti) medsamma den var född så den fick fel i magen.
Alltså jaa.. normalt!? 


8 kommentarer:

 1. låter bekant, har drömt en massa sjuka grejs under mina graviditeter.. det lugnade ner sig mot slutet av graviditeterna men några månader där i mitten sov jag skit för att jag vaknade i panik rätt ofta.. inge skoj med mardrömmar :( kram

  SvaraRadera
 2. Uff... Du sku ba veta :( har oxå drömt massa som har med vår hund chloe och bebisen o göra. Kanske man har nån extra stark moderskänsla mot hunden nu oxå under graviditeten? :) har du förresten tyckt att pendi har börja vakta dig nå extra myki nu då du e gravid? Vår sheltie lämnar ju mig int ifred alls. Går efter mig eller ligger helatiden på min mage eller brevid mig :D och hon har verkligen int gjort såhär förr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon ha no faktiskt börja vara mera i famnen än förr, hon ha aldrig vari nån famnhund tidigare men nu e hon. :) Men int annars tycker ja ja ha märkt nån skillnad me henne.. :p

   Radera
 3. Haha heeelt normalt! Tydligen vanligt dehär me att man drömmer att ens egen mamma kommer och tar över! Det drömd jag jättemycket om! :D

  SvaraRadera
 4. ja dröömd flejr gangår att hundin miin åt upp bebben.. itt så kul fö ja va allti riktot arg saan på hundin nästa daa.. så fick on va ut fast e va kaalt. boord hadd lyysna på karln miin tå a sa att ja itt bord ha ut hundin såläng, men tå ja va ju så arg.. saan fick ja ju dålit sammvett tå igen så tå fick on kom in tå.. sama sak nästa gang ja drömd sama.. ond cirkel ede.. mot sluti åv graviditetin bruk e bli betär..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men stackars hunden om de gick ut över henne.. :/ Men tur om de blev bättre sen!

   Radera
 5. Jag drömd att ja glömd babyn överallt.. Ganska skrämmand att va ti prisma fösta gango efter att hon va född

  SvaraRadera