fredag 19 december 2014

Fredagsmagen 17+0


Ojoj va tiden går fort! Tycker det är fredag hela tiden o ny magbild ska upp!
Snart börjar man ju nästan se gravid ut! Dock inte med kläder på ännu heller.. -_-Jämförelse från förra veckan.


När kan man börja se på magen om det är en typisk "pojk eller flickmage"? 
Skulle va kul att höra lite gissningar!
12.1 är nästa ultra så då får vi förhoppningsvis reda på vad det är för sort därinne! 

9 kommentarer:

 1. Jag är typ säker på att ni får en pojke!! :D Superfin mage <3

  SvaraRadera
 2. Ps. Roberts mommo är expert på att se om de är en flick eller pojkmage, så om ni vill veta så kan vi no fa ti Purmo o ta reda på!! ;) Hon har int haft fel en gång hittills! Då vi var dit (och int ännu veta va hon va) så fråga mommon oss: Vill ni veta va de e? haha så sjukt!

  SvaraRadera
 3. Böri se ut som en pojk! :D //jessi

  SvaraRadera
 4. Alltså jag o Johnny hoppas ju på att ni ska få en flicka som vår pojk kan bli kär i hehehehehe :D men eftersom att ja vet 4 andra som ska få en pojk ti våren så de verkar ju va värsta pojkboomen så då gissar jag ju på att ni får en pojke :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog kan ju er pojke bli kär fast de får en pojke också, om han är homosexuell :) Jag gissar också pojke! /Sussu

   Radera
  2. Ja absolut kan han det. :) men sku ju va trevligt att bland alla åtm 6 st pojkar som kommer i april-maj sku få en tjej i gänget ;)

   Radera
 5. min spontana tanke är pojke :) men jag har haft "fel" med båda mina egna barn också så jag skulle inte satsa stora pengar på mina gissningar :p

  SvaraRadera