onsdag 3 december 2014

Finbesök

Idag har Carro o lilla Lo varit hit på kaffe! För första gången ever kan tilläggas. Jag har sällan hem kompisar faktiskt, har inte riktigt nåt svar på varför, det är väl för tungt att städa inför kaffebesök antar jag, hehe *höjden av lathet uppnådd*

Nästan lite pinsamt att ha hit drottningen av hembakt och så är det enda man har att bjuda på Omar godis.. och nu kom jag på att jag faktiskt har muffins i frysen. Bra där Bettan.Lo är nog seriöst den snällaste o sötaste bebisen jag nånsin träffat, O Pendi var i sjunde himlen då hon fick en bebis på besök! Tror nog hon blir en bra storasyster nästa år!


Haha dehär bilderna är så fina. S brorsbarn hade satt in alla hennes nallar i transportburen o hon var helt förkrossad då hon inte slapp åt dem. Så fort jag öppnade buren tyckte hon dit sig själv också som för att trösta dem! 

1 kommentar:

  1. Haha! Omar godisarna räckt gott o väl! Åt ju bara typ 15..... *Stinn*

    SvaraRadera