torsdag 11 december 2014

Ett par pics

Nu har jag fått ett par bilder av Carro också bara så att ni inte ska tro att vi hade riktigt tråkigt o bara sura miner på bloggkvällen! En riktigt trevlig kväll var det faktiskt!



Hehheh.. min mage hann med där på en bild också.. Det är just detta storleks-stadie som jag egentligen helst skulle hoppa över, det syns kanske att jag börjar få liiite mage, men mest ser jag bara lite småfet ut! Haha!

2 kommentarer:

  1. Neeeh int ska vi här böri vila hopp över nå stadie! Men jag förstår vad du menar, när jag var i "samma stadie" sa Linn åt mig; Ja du är nu i stadiet då man int vet om du håller på o bli ett fetto eller om du e preggo....." HÖHÖ. Hoppas dina vänner e smidigare!! Jag tycker iaf din mage ser preggo ut, och supermysig ut!

    SvaraRadera
  2. Och så tror jag dessutom att de som har varit gravida faktiskt ser mesama om de e preggobula eller matbula. Jag tycker iaf att du har en fin liten preggobula ^^

    SvaraRadera