lördag 13 december 2014

Efterlyses

Jobbar nu 3 kvällar (autch.min.rygg) + 1 natt så förvänta er inget huippubloggeri (som om ja sku leverera de annars..?) några dagar framåt. 

Börjar annars snart vara på jakt efter spjälsäng, skötbord och barnvagn så om nån har på lager eller vet var man får bra såna så är det att hojta till! Har ett par barnvagnar som jag överväger men tar gärna emot fler erbjudanden/tips så man har lite att välja mellan! Har kollat mest på Emmaljunga Duo Edge nu på senaste tiden men överväger nog andra märken och modeller också! Kraven på sängen o skötbordet är att de ska vara vita annars så har jag inte nån speciell modell in mind, får se om man råkar hitta nåt man fastnar för bara! Ska en sväng till Ikea i januari/februari så hittar jag inget på närmre håll innan som jag gillar så tar jag troligtvis hem därifrån då!

Har ju varit lite smårädd att köpa grejor hittills om nåt skulle hända men har bestämt mig för att komma över det så småningom o börja inhandla, så inte allt lämnar till slutet o typ hela sista lönerna far till större köp. Låter helt sjukt i mina öron att jag redan kan säga att jag är i slutet på fjärde månaden, det låter ju så himla långt gånget!

I brist på bild till inlägget får ni se ett par throw back bilder från i somras, från en hääärligt dag på kallberget i Larsmo skärgård! Vi var ett par dagar där ute i sommar, riktigt perfekta dagar dessutom! Full sol, trevligt sällskap och supergod mat från muurikkapannan! AAHHH! Och jag längtar till nästa sommar, kommer bli den bästa hittills! 


4 kommentarer:

 1. Jaaaa omg va ja längtar ti nästa sommar! Ledig hela sommaren med min lilla bebis och underbara sambo! Alltså känner mig så löjligt lycklig. O så måst ja fälla en tår bara för att :') så kan vi ha bebis träff. Jeeee va kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa de ska vi no helt klart ha! :)

   Radera
 2. Vi har en spjälsäng som vi vill slippa (billigt!), dock ljusbrun...
  Jag kan skicka bild ifall den skulle intressera i alla fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja söker no i första hand vit men no kan du ju prov skick bild iallafall :)

   Radera